S O M E T I M E S L I F E ' S J U S T G R E A T

heyyy'
jag är trött, å fortfarande i umeåstad, men grymt mke gladare än förra gången jag skrev ;P men nu blire annat, pusssss'
jag vill typ ha vinter ;o


I D O N ' T W A N N A R E G R E T A T H I N G

but i know i'll regret it all.


hey,
är i umeå på umeå fotbolls festival just nu. vi sover i min mosters hus, dvs, jag, mamma, pappa och alva. det är hilda som spelar. vill vara hemma nu, finns flera anledningar, ork i´t ta upp dom nu, men ja. ja, de blev ett typ depp inlägg, men ja. hörs när vi hörs.

J U S T G O N N A S T A N D T H E R E A N D H E A R M E C R Y

hei, uppdateringen har vart sämst, förlåt. men har ju vart i finland så de är ju en anledning iaf. jah, vi var ju då i finland på kokkola cup, de gick bra, vi kom 2a, skulle ha kommit etta, men den jävla domarjäveln lät oss it ens spela. jag vet att alla säger att domaren sög om man förlora, men asså de var verkligen så. så sjukt dålig! menmen, ett silver är ju it allt för dåligt, å vad säger man om 14-5 i målskillnad i en turnering? ;) ah, är iaf stolt över våran insats, vi är awesome♥.
åkte i bussen med p96, de var skojjjjj♥ hehe ;)

å juste! GRATTIS MARIE NYMAN OCH NYA SNÄLLA JOHN ♥ :D

ah, men pusshej!


älskar er brudar!♥ [mickans bild]


så JÄVLA BRA! ♥ [mickans bild]


I M I G H T J U S T L I K E Y O U A B I T T O O M U C H

hei ;)
handbollsskolan var awesome, saknar allt folk! ♥ är dock glad, kmr dock it säga varför, några vet men aja ;D skulle ha gjort en grejj idag men vet it om de blir ;o hoppas ♥  men ja, drar till finland imorgon klockan 9, så då vet ni varför de it kommer uppdateras :) skriver på typ söndag eller nå ;) ah de var de, har säkert sagt allt dehär förut, men nu blev de som de blev ;) puss ♥

mickis å lydia, puss på er ♥
tack henke, du vet varför :)

R A I L W A Y

hola amigos. sitter och lyssnar på hassan , sjukt roligt! <3 haha :d
handbollsskolan var A  W E S O M E ! <3 
jag, lydia, mickis, henke, challe och victor hade krydd kul, sofforna for life ! <3 ;*
men, jag kommer it blogga på typ länge för på onsdag drar vi till finland ;D
men nu ska jag dra, puss.! <3

H A N D B A L L

hey :) håller på att packa för fullt, men kom då ihåg att jag lovat att berätta att det är handbollsskola nu ;D de är då orsaken till bloggpausen :) känner taggen ! men ja, BLOGGPAUS 11 Juli till 15 Juli om jag inte får tag på pappas dator :) men då vet ni, pusschao!
 Bella Gulldén på handbollsskolan ifjol :)


O - O - O - O - O V E R D R I V E

hey, dagen har jag tillbringat mest i köket (!) jag har gjort ett eget recept på en långpannekaka, blev ändå lyckat! :) jag har även hunnit med att röja ordentligt i köket, gjort det skinande rent och fyllt en marskin med disk och sedan tömt den och igen fyllt halva! har oxå gått ut med  soporna, shit vad det är äckligt ;o sen så har jag oxå klippt gräset, det blev 100 kr denna gång ;) har även hunnit med att steka lite i solen med en bok ;) härligt, härligt ;) idag har vår dator oxå gått sönder -.- så är på faderns dator nu, fårse hur det blir med uppdateringen då! btw, söndag till torsdag är det bloggpaus, berättar varför sen, men pussching!


L I F E ' S A H E L L O F A R I D E

hej,
dagen har tillbringats på stugan där jag har klippt gräset för 50 kr ;P mitt sommarjobb, hellyea. ikv kmr jag vara barnvakt, kul ens? ah, så äre ibl, får ju 50 kr iaf .
men nnu till det jag tänkte skriva om. jag har alltid ogillat ola. artisten alltså. men nu är jag typ helt kär i vissa av hans låtar, tillexempel Overdrive. de är typ sommarlåten nummer 1 under 2010 för mig . å den är grymt bra! sjuukt. men folk förändras, även musiksmaken. här är iaf min spotify spellista som jag nöter just nu. -----> här 
ska typ fixa ny header nu trorja, aja, får se, puss.
haha, minnen ♥ emma å amanda gjorde hajn åt mä, såfin, puss på er tjejjs! ♥


M Y H U M O R ! ♥

HAHAHAH, SÅ KUL, PRECIS MIN HUMOR, DOG TYP ♥


OMGE, SÅ JÄVLA KUL! ♥haha, :)
omge! 
HAHAHAHAH ♥


HAHAH ♥ HANS AUDITION, SÅKUL!


NORSKA MAFFIAN, OOOOOOMGEEE! ♥
1942? BORÅS? ;O & ÄLGJAKTEN! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, NU DÖÖR JAG PÅ RIKT! ♥HAHAHAHAAH, ♥♥♥♥♥♥heeeeeelt borta ♥"då kan vi ju demostrativt bara titta åt ett annat håll!" ♥nya ord i svenskan ♥


turbotutte!

men pusssss!

P I T E Å S U M M E R G A M E S

hejhopp, ska strax gå å läsa i sooolen, men tänkte slänga in ett inlägg först :) vi har ju spelat match idag klockan 12, de gick bra! vi vann med 4 - 0 mot rönnskär, känns bra :) ikv klockan 23.00 spelar vi nästa mot Sortland IF, nått finskt lag trorja, på Heden 5 :) vi siktar ju mot final, å de började bra så, men nu ska jag faktiskt draaaaaa, pusshej!


gammalbild, men jag är som kär i den, vet inte varför


S H A K A D E N F Ö R S E A N B A N A N !

heii, sitter å damplyssar på Sean Banans Skaka Rumpa  ;D den är fett hääärlig ;) sen så typ efter 3dje gången i rad jag har hört den så byter jag till Fanta & Rosé med Dj Mangoo ft Deadline, hahah, omge, kan bara säga en sak; kissie kan inte dansa! hahha, skratta som ett rönne när jag såg musikvideon! så ful hon är, å de värsta är att hon typ tycker hon är bra ! ;) men nu har hon då börjat neka om att det är hon, men asså seriöst, vem tror hon att hon lurar? hehe, nu spårade det ut lite, men den låten är som skön på nått sätt :)
ja, iaf, PSG imorgon, tagggggggg? ohja! första matchen imorgon klockan 12 på strömsborg, kom och titta? :) kom inte, de skiter ni i? ok, bra. får se hur mkt uppdatering de blir i helgen, men håll ut? (a)
men pösss!


foto: PT

♥ Piteå IF / Munksund-Skuthamn SK Fl-96 ♥

inte finaste bilden, men wth, de bjuder jag på! 


RSS 2.0