2012, nu är det on.


Hoppas ni har haft ett underbart 2011 och får ett ännu bättre 2012! Puss på er snyggisar.

Ready to rumble!

Fixad och klar, strax är det förrätt.

 

Ready, set, go.

Ska gå och fixa mig nu, gästerna kommer på en timme ungefär. Direkt jag ätit beger jag mig till Ebba för att tillbringa årets sista timmar med fina brudar. Hoppas ni får ett bra slut på ett bra år, ha det bäst!


Årets sista lejda bild från mig, enyoy!

Lalalala, it doesn't matter.

Sitter och lyssnar på Tonight Tonight med Hot Chelle Rae för tillfället, ska strax mot Willy's med mamma och Johan för att inhandla lite till ikväll. Vet inte vad än, haha. Blev väckt vid ett idag, åt lunch, men nu ska jag åka, pussar!

Nailed it!

Kom hem från Ebba vid ett, vi chillade på hennes köksgolv ungefär hela tiden, haha. Johanna kom typ tjugo minuter efter att jag kommit dit och vi har suttit och pratat och skrattat och planerat lite. Och Ebba och Jojjo, vi har ett svar, haha lejd.
När jag kom hem hade mamma, Hilda och Hanna typ nagelstudio vid köksbordet vilken jag anslöt mig till så nu är mina naglar jättefina. Fransk manikyr med en silvrig glitterrand mellan det vita och rosa, mycket fint. Är stolt över att ha klarat det själv (okej, Hanna gjorde glitterranden men det räknas nästan inte). Nu väntar sängen och det känns inte helt fel.


På första bilden ser det ut som att jag ätit jagvetintevad och randen syns tyvärr inte på denna dåliga webkamerabild, oh snap.


That's how we do it.

Åh, jag är fan inte helt 100... Men det tar vi en annan dag! Ska strax dra mig mot Ebbas place för att hänga med henne, får väl se om någon annan kommer och ansluter sig till oss. Sitter och lejdar oss på Skype för tillfället, jag lekte jävligt gangster nyss men nu är jag bara speedad. Jamen nu har Ebba väntat nog, got to go!

Back to Black.

Sitter och ser Tribute to Amy Winehouse på MTV, fan vad bra hon var alltså. Sinnes.
I morse var jag på Vårdcentralen och tog prover osv, för att få reda på vad det är för fel på mig. Jag har då ingen infektion, inte diabetes (haha, random jag vet) och inte körtelfeber. Vad det är får vi förhoppningsvis veta på tisdag. Efter det kom jag hem där vid elva och sov/såg Awkward till två ungefär. Åt lunch vid tre och sen for vi på stan. Jag inhandlade en nyårsklänning och tittade på kläder. Bild kommer kanske någon gång. ;-)
Men nu ska jag fortsätta se, pussar!


Följ mig till de gråa höga husen bakom järnvägsspåren.

0159_large
55ac42c30e583d76800fd22baffdd142_large
1_169324331_large
Img_1567_101643959_large
Det här är också kärlek. 
Ännu ett nyårslöfte, Jag ska se Winnerbäck live innan 2012 är slut.

.

Pappa fick upp mitt humör, han kom nämligen hem med en blodgrape till mig! Snällpappa. Så gissa var den är nu? I frysen, that's right. Omnomnomnom. Can't wait til it's frozen.

Som den här, fast frusen. Det är lycka.

Changes.

Precis så här har jag sett ut hela dagen. Är så otroligt uttråkad och less att jag vet inte vad jag ska göra. Vill till Umeå eller Luleå, vill bort och börja om. Är fast i gamla mönster och går bara omkring och väntar på något. Jag vet inte vad. Gymnasiet kanske, eller egentligen en förändring. Vill färga håret knallrött, skaffa sidecut, göra hål i örat, tatuera mig. Är så less mig själv att jag dör typ. Jag är bland de tråkigaste jag vet. Skulle jag stå i en folkmassa skulle jag inte märkas. Jag vill stå ut, inte bara vara en i mängden. Men hur skulle det gå till?
Det ska bli ett av mina nyårslöften. Jag behöver förändring. Och jag behöver det nu.

Two zero one one.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja.
Höll du några av dina nyårslöften? Jag kommer inte ihåg vad jag hade för nyårslöften ens, haha. Eller jo, ett höll jag väl nästan. Föll vid målsnöret om man säger så.
Blev någon/några av dina kompisar föräldrar i år? Verkligen inte! Haha.
Dog någon som stod dig nära? Nej.
Vilka länder besökte du? Inget utom Sverige, haha.
Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Mjo, skulle inte sitta fel med lite mer glädje.
Vilket datum från 2011 kommer du alltid att minnas? 7 januari, fråga inte varför, dagarna i Göteborg, alla handbollsresor, alla sommardagar och kvällar med flocken, och många fler.
Vad var din största framgång 2011? Att jag lyckades få MVG i svenska, haha, nä men jag vet inte. Jag har typ inte haft några framgångar iår.
Största misstaget? Inget jag tar upp här, men det hörde till 2010 också.
Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej, eller jo, sjuk har jag varit i omgångar, men inget allvarligt. Sen så är jag ju sjuk nu, och det vägrar gå över så måste uppsöka doktor, haha.
Bästa köpet? Vet inte riktigt, men antagligen min kamera.
Vad spenderade du mest pengar på? Kameran, om man tänker på en gång. Annars är det väl mat och flåd.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Många saker, flera sms tog mig högt över molnen om vi säger så och sen en massa andra saker. Sporten har gett mig jävligt mycket glädje också.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Party Rock Anthem, Where them girls at, Yeah 3x, Fest hos Mange, Scary Monsters And Nice Sprites, Sexy And I Know It, Collide - Acoustic Version, You Found Me, Taken, Moves Like Jagger, och säkert flera till!
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och, men mest gladare.
Vad önskar du att du gjort mindre? Varit lejd, pinsam osv, flådat, överreagerat osv.
Hur tillbringar du nyår? Hemma med kusinerna + Alvas komips familj som det ser ut nu, nån som vill göra något?
Favoritprogram på TV? Svårt, Cougar Town tror jag, men det går ju typ inte nu. Så HIMYM.
Bästa boken du läste? En Dag, otroligt bra!
Största musikaliska upptäckten? Ehm, Foo Fighters kanske? Eller Movits!
Något du önskade dig och fick? Fick allt jag hade önskat mig i julklappar, alltså pengar, försvarets hudsalva och en stor tekopp från Indiska. Kommer inte på något mer.
Något du önskade dig men inte fick? Mer pengar? Nämen jag vet inte haha, en dator på min födelsedag typ.
Blev du kär i år? Mjo, eller vet inte om jag var kär riktigt.
Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Bra fråga, haha. Kollade i arkivet om jag skrev något då, men icket. Kommer fan inte ihåg, haha. Fikade, blev sjungen för, öppnade paket antagligen? 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det kunde ha börjat bättre, mådde inte allt för bra februari - april men sommaren och hösten/vintern har varit bra!
Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Eh, mjukis? Nä, jag vet inte!
Vad fick dig att må bra? Mina vänner och musik.
Vem saknade du? Det skrivs inte här.
De bästa nya människorna du träffade år 2011? Killarna från konfan typ, haha, så himla roliga.

image description
image descriptionimage descriptionimage description


Haha, nu blev det bara bilder med Sanna typ. Men har bloggat cirka hälften av mina inlägg från hennes iPhone så det passar väl!

Me and my dad.

Woopwoop.


Boxing day.

Sitter hos mormor och morfar, vi åt nyss rester från julmaten igen. Jag och pappa sitter i en av sofforna, han spelar gitarr och jag leker med iPaden som vanligt. Ikväll ska jag hänga med flocken, JVM, Victoria's Secret Fashion Show och sedan lite lan! Lät inte helt fel, visst inte?
Hemma har jag en frusen blodgrape som väntar på mig, muuuuuums.


I should have forgotten you by now.

Idag har jag inte gjort något. Eller jo, jag har sökt efter iPhone 4:or på Blocket osv, fikat, duschat och varit på ICA. Shit och grejer. Annars har jag bara suttit vid tvn med datorn i knät alternativt med mobilen i handen. Som Hilda sa i bilen, "Juldagen är typ den slappaste dagen på hela året."
Nu sitter jag, ensam hemma, i soffan och ser Glee-marathonet som går på elvan och äter frusen grapefrukt och chips. Frusen grapefrukt är typ en av de gadaste saker jag vet! Men nu började det om, puss gullungar.
Gud så snygg, eller?

'

Hej!


Geisha.

Vi öppnade julklappar i två och en halvtimme, oh snap typ. Fick allt jag hade önskat mig, inkasserade 2500 svenska riksdaler, nytt ögonsmink, BjörnBorg-trosor, min älskade tekopp, två te-sorter, Försvarets Hudsalva, en glasfil och en stor ram med plats för femton bilder. Blev väldigt nöjd, och sedan fick jag ju 1000 kronor, örhängen och myssockar igår hos farmor också. Nu sitter jag och leker med mormors iPad i Photobooth, gu så vacker man kan vara!


God Jul!

God jul alla fina! Sitter och ser Kalle med familjen och kusinerna och Hanna och Johan, medans mormor och morfar är och fixar julmiddagen i köket.


So this it Christmas.

Myser med min finfina klass.


School.

Har matte, blev just klar med alla tal och vi slutar om 1 minut typ, bra tajming jamen nanting! Hade min absolut sista hk idag, lyckligt. Vi åt nån chokladstubbe, började typ må illa av den för den var så jävla stor och nu har vi lunch, fisk, åh vad gott...


I mån utav plats.

Fun facts om min helg:
  1. I fredags åt jag blodgrape, likaså i går.
  2. Jag har inte använt min mobil på i princip hela helgen. I fredags hade jag den, men annars har den legat i mitt rum hela helgen.
  3. Jag har fått 23 sms i helgen, varav 22 kom i fredags.
  4. Tid jag hade tänkt använda till att plugga: hela lördagen & halva söndagen.
  5. Tid jag använt till att plugga: cirka nittio minuter.
  6. Antal sidor jag kollat igenom på 9gag istället för att plugga: allt för många.
  7. Antal Spotify-timmar jag använt upp: 8 (!).
  8. Antal timmar jag sovit: 20.
  9. Antal människor jag träffat i helgen (skolan i fredags räknas inte): 13 st.
  10. Antal gånger jag kollat på WeHeartIt och tänkt att jag är forever alone: 5.
  11. Igår hade jag på mig en sommarklänning för jag orkade inte ta på mig några byxor efter att jag smort in benen.
  12. Jag har haft min blåa kofta på mig både igår och idag, det är min favorit. Dock måste den tvättas.
  13. Antal människor som bryr sig om detta inlägg: 0.
Jag har inte alls bildbrist.

Bara ifall jag inte skulle kunna klara av din dom.

Håller på att göra lite SO, tog en paus nyss. Har svarat på typ 20 frågor, men det kändes som minst 100. Åh, vill inte ha prov på den här fantasyn!
Som ni ser på bild numero uno har jag gjort en liten myshörna i under min säng (MINDFUCK, HUH?). Duntäcket, tre kuddar, två soffkuddar och min rosa korvkudde i min typ 1,20 meters soffa, datorn med Movits! på hög volym. Mysfaktor. Skulle bli lite gladare om SO-böckerna bara ville försvinna. Tyvärr är de kvar, och nu ropar de på mig, got to get back to work.

Why do I keep coming back to this?

Jason Mraz.
74568281_large_69892_dzhejsonmraz_or_jasonmraz_1600x1200__wwwgdefonru__large
40089_1390569921583_1152153019_30910778_142722_n_large
Bil_zelman_mg_1788-1_large
Thanks for existing. Thanks for making my live a bit better with every single song.


Ska försöka dra mig mot sängen nu, mår en aning illa av två grapefrukter och en Pringles-rör (Party-size till och med!) och en del marsipan, choklad och julmust på det. So that's why I'm fat! (9gag i love you.)
Nä men seriöst (serisöt), måste sova. Ska göra en jävla massa religionfrågor imorgon, plus en del broderi. Jag vet iallafall vilken spellista som lär gå på repeat under morgondagen (hint: ↑).
Nämen oj, gillar jag parenteser eller?

-

Nog har jag gjort marsipanfigurer förr nog.


I used to need you so bad.

The Walking Ed.Smiling with teeth
True story.
Dagen var soft, dans, NO, spanska och SO. Efter skolan satt jag, John och Tea och kollade på min bilder på telefonen i typ en halvtimme. Sedan kom pappa och hämtade mig och Hilda och då for vi till Willy's, ÖB & Dollarstore och köpte lite småsaker. Har fan blivit beroende av 9gag, oh snap. Nu skrev någon något på facebook, trevligt!

All I want for Christmas is you.

Nu har vi julpyntat huset, men tänker inte pynta något i mitt rum eller i sånna fall bara typ en grej. Pallar inte jul i år, eller bara julafton hos mormor & morfar.
Skulle ha varit och tränat nu, men är typ värre än någonsin. Huvudet värker och halsen är öm, känner mig som skit för ögonblicket. Måste bli frisk!!! Har sån jävla ångest för att jag inte har tränat, och skulle verkligen inte ha spelat matchen mot Kiruna. Men var IQ-befriad som vanligt och vägrade känna efter. Nice brain, dude. Bajs.
Nyss såg jag lite hockey på tv, Sverige - Kroatien, Sverige vann! Wiho.

Ps. Walle tror han är Tomtens gåva till tikarna, det är därför han är inslagen. Ds


9gag.com is your friend.

Awkward...
Oh, just Swagrid. Oh... wait!
Yes, I was born.Sentient Google
Anyone else?
That really awkward moment
Holy Cat
Best Student
Tired all day
Anyone agrees?
(2011 = 1969 ;) )
His face... PRICELESS!
Still believe in Santa
Wait...what?!?
A lifetime to forget someone
Hover dog fixed
Yao Ming Family
Why they keep telling her the password?
Nice try!!
I'm always that friend...
no fan känner jag igen mig nog!
And a good one!
On vacations: Pajamas ALL day
Lots of babies
Haters gonna hate; Potatoes gonna...
Must Touch Them
Gravity is still working
Apple iPod
I'm bursting with joy
Hell yeah he is!!!
Memes driving
pedobear <3
CAAAAAAAAARL!
The awkward moment...
Voldemort won't watch

Mums.

Sjukt goda ska jag berätta! Nu väntar sängen, upp tidigt imorgon!


Sunshine all over this place.

Sitter nyduschad i mitt rum, sliten som jag är, och lyssnar på lite Avicii för ögonblicket. Ser även Flocken planera för fullt på facebook inför Luciavakan, men inte jag. Som jag skrev på Flocken: "jag kommer inte för jag kände att om jag skulle komma skulle jag bara vara typ sur & trött & less, plus att jag behöver sova & så skulle jag sakna morgonmyset allt för mycket! sorry brudar."
Skippade träningen också, mamma sa att jag inte fick fara för att jag var för sjuk. Vi pratade lite också, eller hon pratade och jag grät typ. Men det var ändå bra, behövde det. Jag älskar dig mamma, även om jag är dålig på att visa det och fast du är en pain in the ass då & då.
Nu ska jag gå upp i köket och hjälpa henne baka lussebullar. Mys.

Hahahaha, va?

Hahahah, finn ett fel. Hahahahaha vafan.

Mys-Maya.

¨
Så jäkla gosig katt, iallafall när hon vill.

Mysigt.

Rött nagellack, glögg, pepparkakor, falsk potatisbakelse, saft, julstämning, fullmåne, mysig katt. Så sammanfattar jag kvällen. Puss på er.

Tredje Advent.

Hahahaha, tack flickor!
Gårdagen var ganska trevlig trots att det mesta av den spenderades i buss. Man har aldrig tråkigt med vårt lag!
Vi förlorade matchen med typ tolv mål, jag var så jävla arg på Eje att jag bara skakade, fyfan. Började gråta för att jag var så jävla arg också.
Idag har jag sovit, sett tv och kollat på herrarnas match. De förlorade med typ tolv mål de också, tycker att både vi och dem är värda en vinst snart! Efter matchen åt vi palt, mums. Nu ska jag fixa diskmaskinen och sedan ska vi gå över till Anna & Björn och dricka glögg, mysigt. Jag hade tänkt ta med kameran, så ni kanske får några bilder senare.

Puss.

Vi lyckades lura Moa så jävla hårt, hon fattade inget. Men är man pro så är man. Sedan hade vi frågesport om varandra, gissa vem som vann? ;-)
Jag blev dock hemdragen alldeles för tidigt, men det var kul så länge det varade. Imorgon är det samling 06.15 på Pitholm, blir en snabbvisit i Kiruna över dagen.
Hahah, puss flickor, ni är bäst.

I have to praise you like I should.

Jag är gode glad, sitter vid "min" dator och har fixat lite. Enda problemet är att jag inte fattar hur man öppnar upp så man kan använda webbkameran?! Wierd. Jag har iallafall haft en bra dag, eller typ. Idrotten var sämst, blev jävligt sur som vanligt när vi har innebandy. No:n var helt ok, fick lite gjort på mitt arbete om solenergi. Hade en halvtimmes spanska då jag gjorde bort min redovisning, sköööööönt. Gick till kyrkan, träffade mamma Henke, åt lunch och hade två jobbiga timmar SO, var jävlig sur när vi slutade för att religion är så jävla tråkigt och löjligt. VI skulle kunna läsa om spöken för det är lika troligt och lika mycket sanning i det de säger.
Nu ser jag Dirty Dancing 2, vad jag gör av kvällen återstår att se.
image description

Gingerbread.

Hej, sitter med mormors iPad och spelar lite spel. Hon kom och hämtade mig på skolan och har nyss slingat Alvas hår. Som den husmor hon är lagar hon middag åt oss just nu och morfar hjälper henne. Vet att ni är galet intresserade av vad de gör just nu i hemlighet.
Dagen har iallafall varit ganska bra, vi har ju snö och allt! Julstämningen höjs ytterligare genom att jag ska bara pepparkakor efter maten, inte helt fel.
Träning ikväll, har lovat Håkan att vara frisk men det är jag inte, attans. Får fejka att jag är frisk eller så väntar jag tills på onsdag med att träna, we'll see.


Somedays I wonder what could have been.


The moon is dancing among the clouds.

Söndagkväll. Både otroligt skönt och otroligt jobbigt. Pallar inte med skolan imorgon, och har ångest över gymnasieval och grejer. Vet inte om jag ens orkar med att fara ned och provträna för handbollsgymnasium, måste besluta mig snart och jag kan inte.
Ja, men helgen har varit bra. I fredags direkt efter skolan gick jag till Sandra, vi gjorde tårta och efter ett tag hämtade mamma oss, skjutsade hem mig, jag böt om, direkt till ICA och sedan till Norrfjärden och Lisa. Där umgicks jag med ungefär hälften av mitt fina lag, åt pizza, flådade, tävlade, pratade, skrattade en hel del och såg Idol. Fick skjuts hem av Anna och var hemma vid två typ.
Igår var alarmet ställt på halv tio, for på öppet hus på Strömbacka med mamma, kollade på bara på Natur och det känns som att det är det som jag vill gå. Problemet ligger i att jag inte vet helt, är totalt kaos i min hjärna och jag vet inte vad jag vill egentligen. Men natur verkade bra iallafall. Efter det for jag hem, sov lite, såg tv och en film, BridesMaides, den var gode rolig. Tog en låååång dusch och gick ut med hunden också. Sedan såg jag andra halvleken av Sverige - Argentina, spännande. Pappa kom hem med pizza från Hawaii så då blev det min middag för andra dagen i rad. La mig i soffan, hade huvudvärk, såg en actionfilm, Shooter, den var bra.
Vaknade vid elva imorse, åt lite frukost och tog det lugnt. Åt pizzarester till lunch, känner mig lagomt fet när jag ätit pizza tre dagar i rad. Efter tjocklunchen for jag på herrmatchen, jag och Sandra moppade fast vi behövde inte moppa något. De förlorade, jävligt surt. Kändes som vår match mot Sollefteå, orättvistorättvistorättvist.
Efter det har jag bara legat i soffan och sett tv, ätit middag (köttfärssås och spaghetti, inte pizza) och läst lite bloggar. Resten av familjen ligger i soffan och ser Indiana Jones, men jag kände inte för det. Tror jag ska gå i duschen, sätta på ansiktsmasken jag fick av mormor idag och sedan smörja in mig med mitt nya Body Butter som luktar otroligt. Sounds like a plan. A good one. Men först ska jag titta lite på weheartit, kanske kommer upp ett inlägg senare.



-

Sitter på spanskan nu, har gjort bort min uppsats nu och det är såå skönt! Kändes som att det gick bra, jag kom ihåg allt. Igår kväll var jag jävligt exalterad, haha alltså orkar inte med mig eller Sandra.
Nu ska vi ha NO alldeles strax, sedan lunch, plättar kanske låter gott.



Bjuder på två lejda egobilder, puss.

RSS 2.0