T H I N G S I M I S S : Y O U

Hej, har nyss ätit och läst ut en bok. Har vart i skolan som vanligt och sen tog jag bussen hem, gjorde te och satt och läste och drack det. Min hals är inte att leka med, har knarkat halstabletter sen i lördags typ, inte okej. Det hjälpte typ ändå lite med te, tror jag ska göra en kopp till på en stund. Känner att alla är sjukt intresserade av hur jag ska försöka fixa min hals, så avrundar så smått nu. Pussar!

H E A V E N O R H E L L

Hej, Ligger i min säng och dampar på telia. Vad är deras problem egentligen? Jaja, det var nån random som skulle sno koppar från ledningarna någonstans och faila så att allt gick sönder typ, men borde de inte ha fixat det nu? Å det riktigt äckligt irriterande är att jag kan ta emot sms och vara inne på internet å allt, men inte skicka sms. Så om någon därute smsat mig och jag inte har svarat är det pga telia. Sverige kom fyra i vm, ändå jävligt bra, fyra i världen förfan! De förlorade med ett mål, och domarna var typ mutade. Frankrike vann hela skiten, såg bara sista tio å förlängningen av finalen, men det kunde lika gärna vart Danmark som vann, det var såpass jämt! Men nu ska jag sova, bloggar väl imorgon någon gång. Pusssss

S T O P

De förlorade. Domarna var typ mutade. Bronsmatch nån gång, ses.

H A L F T I M E

Det står 12-15 till Frankrike. Carlén, Ekdahl du Rietz och Ekberg var kungar i Sverige i första. Nu ska jag se andra, kommer med slutresultatet om ungefär 27 min, puss!

I L O V E I T

Hej, Har nyss fixat grönsaker till tacos, blir att äta det och sen se Sverige- Frankrike, återkommer med resultat! Puss

Y O U W O N ' T D O T H E S A M E

Hej. Sitter å ser project runway, lyssnar på musik och kollar runt på olika bloggar och sånt. Vet nån någon bra/rolig blogg kan ni ju säga det till mig? Bra, tack, hej.

T H E T I M E I S R I G H T

Hej, Är typ glad nu, maris. (moaliii.blogg.se) visade hur man skulle göra, vart typ tvungen ändra redigerare för att kunna blogga via mobilen. Som ni antagligen redan fattat gör jag det atm, sitter i uppis å väntar på bussen. Ska typ köpa busskort, men vet it säkert. Vaknade med ett leende på läpparna, vet typ it egentligen varför. Kanske för att det är semifinal, Sverige - Frankrike? Men ja, nu ska jag sluta skriva, puss å kram! :-*

H E L L O W O R L D

hej,
ska försöka uppdatera lite mer nu, har ju vart så underbart dålig på det tidigare så... ja, men idag har jag haft skola som vanligt, kan ju även berätta att jag är förjävla bra i volleyboll, truestory! eller ja, och sen efter skolan for jag hem, sen hämta mamma upp mig åså for vi å köpte skor, välbehövligt faktiskt. de är iaf assköna, har dem på mig nu, åsm.
på tal om ingenting, jag hoppas ni alla tar och tar er i kragen eller strumpan eller valfri del av ett klädesplagg och tar och far på White Room den fjärde februari! finns mer info på den närmaste av piteås högstadieskolor eller på strömbacka, om ni föredrar det. ansiktsboken har också den informationen. tja, har väl egentligen it så mycket att säga, hade tänkt köra 30 dagar med bilder, nivet den som typ alla kör, bara för att bli tvungen att uppdatera varje dag (pluspoäng där för att jag vill göra't, minus för att jag får det att låta negativt). men nu ska jag gå in opa fejjan, puss å hej!haha ojojoj. är på mamis dator så det finns typ bara bilder från bröllopet. antar att vi skrattade åt magnus eller något? haha, you'll never know.

I T W A S U S A G A I N S T T H E W O R L D

hej, sämst uppdatering, förlåt eller nåt!
ahja, ska iaf svara på Helenas komentar;
Hej, tack! jag går faktiskt bara i åttan, eller bara å bara, haha. jag tror jag vill gå natur eller it-media. vad var det du gick? för du har väl gått ut? :)

okej, men har träning nu, hörs när vi hörs!tar en sommarbild, bara för att jag saknar't! jag, amanda, linnéa å hevi. <3

W I L L Y O U S T A Y W I T H M E ?

hej,
sämst uppdatering javet, men jag har vart i umeå, åså har jag typ vara vart in på datorn, bara via telefonen, och där går det inte att skriva inlägg, vet it varför? ska iaf snart gå i säng, har haft en bra dag, & en bra vecka, dvs en bra start på 2011. tors-sön var jag i umeå, måndag med en vän, tisdag - dagen hos isabelle, kvällen på stugan med malin, onsdag med malin hela dagen, torsdag med malin till 2 ungefär, sen en snabbis hos olivia, idag vart med samma som i måndags + första träningen i hall på länge, fett kul! ♥ ahja, ska dra mig mot sängen nu, puss!galenfiona, ily. ♥

RSS 2.0