Alltså jag är kissnödig.

Har haft en väldigt fin eftermiddag/kväll med Amanda och Johannes. Först gjorde vi middag och vi var grymma, så galet gott! Det är inte konstigt att den pojken har MVG i HK kan jag berätta för er. Efter maten for vi till Nolia och såg Öjebyn mot USA, det gick it så bra för Öjebyn... Där träffade vi Alexander, Michaela, Amanda och Julia. Amanda och Julia for efter en stund, och vi andra pratade spanska med mexikanare och hade lite roligt. Mickan var kissnödig, hilarious.
PSG imorgon, dags att sova. Och Marie, Göteborgsbilder kommer då jag får tid, de är iallafall på datorn nu. Bradåvetdu. Puss!


Från krämkvällen, orkar it med skeden i min mun, HAHAHA.

Stor, stark och fri man.

Måste bara säga grattis till Ebba som klarade moppekortet, GRATTIS QVINNA! :D

Drömmar går inte bara upp i rök.

Min uppdatering suger, jag vet. Men det är så fint väder ute, och jag behöver soooolen! Har iallafall haft väldigt trevliga dagar i solen med amanda och johannes. I tisdags var moa och maris med också. Då var vi på gläntan och i badhusparken och idag var vi på pottan. Nostalgi typ, å körde förbi vårt gamla hus också, åh fina minnen. Hittar typ där också, stolt tjej! Hade årets slappaste träning idag, och efter den for jag och ebba till träsket och badade en stund och lekte med anders. Imorgon vet jag inte vad som händer på dagen, men på kvällen ska jag och johannes laga middag åt amanda. Eller typ. Alla tre skulle laga middagen men vet inte riktigt vad amanda tänkt sig. Kom på det lite random när vi var på pottan. Och Owl Citys nya album är bra, lyssnar på det just nu. Aja, ska sova nu, puss!

Bara blicka framåt.

Hej. Konfirmationen var bra, midsommar bättre och gårdagskvällen bäst. Hade så roligt att det går inte att beskriva typ. Det var iallafall jag, marie, moa, moa, emmy, ebba, amanda, johannes och lite senare tim och jesper också. Vi köpte kräm, hade krig med måsar, tittade på maries flygande bleybleyd (hur fan stavas det?!), lekt paparazzi med min kamera, var busiga och for och badade. Eller jesper, moa, marie, tim, johannes, ebba och amanda badade och jag och moa tittade på och tog kort. Bilder kommer, det har jag lovat så många. Nu är jag, hilda och mormor påväg till phb, och ikväll är det träning. Puss!

Det råder ingen tvekan, det här är galet.

Nu är jag tillbaka i bloggvärlden igen, back on track med 1681 nytagna bilder. Har ingen koll på när jag bloggade sist, men har haft övernattning med klassen hos Tea, examen, varit med brudarna på Emmas farmors stuga, varit en vecka på konfaläger i Göteborg, tagit moppekortet & fått en ny moppe. Har haft fullt upp alltså. När jag skrivit klart det här inlägget far jag till Amanda en stund, till typ nio, och sen efter det packar jag lite snabbt innan jag och Johanna tar mopparna (ja, jag är stolt!) ut till stugan för att fira midsommar med typ hela min släkt och vänner. Förlåt flocken, älskar er lika mycket ändå! ♥ Så då ska jag vara där med Johanna, Olivia och Malin iallafall tills på lördag förmiddag. Tar med mig kameran med tomt minne, så bilder lär ni få också! Nu tycker Amanda att jag ska komma (läs: dampar på mig) så avrundar detta inlägg nu. Pussar!


i tåget påväg till gbg, söta!


Med denna vackra bild och den underbara lå...

mms_img34050 (MMS)

Med denna vackra bild och den underbara låten Kärlek vid Sista Ögonkastet säger jag och Marie godnatt från tåget påväg till Göteborg. Pussar!


Folk förändras.

Hej. Vet att min uppdatering inte finns typ och att bloggen är tråkig utan bilder. Men tyvärr prioriterar jag annat än bloggen nu. Examen imorgon, blir kul. Särskillt kvällen. Vi ska typ ha tjejmys då, äta pizza och grejer.
Missade träningen idag också för att jag slingade håret. Vet fortfarande inte om jag är nöjd eller inte. Ni får se bild någon annan gång. Bra, tack, hej, pussar.


en bild från typ förra veckan. tea, moa och jag.

Trevligt.

Hej. Ska gå och sätta mig i soffan för att se de två sista avsnitten av Cougar Town nu, och sen blir det sängen. Det gick helt okej att döma idag, lagomt jobbigt (läs: inte jobbigt alls). Imorgon ska alla mina vänner till Gläntan och ha patrulldag, men inte jag. Jag ska vara domare i niornas skattjakt, åh vad roligt! Nä, men det lär väl bli ganska kul ändå. Får väl sitta och lyssna på musik annars, haha.
Men nu ska jag verklligen gå, pussar!


bild från dagen, marie och moa gjorde bryggan till en finis med blommor på.

Enligt order.

Här är då bilderna från idag, HERE YOU GO MARIE!


gick it å vrida typ?









min hand? haha






















ståtlig emmy.




andfamiljen!







Och sen ego nu i slutet. Drar och dömer 99or med Emelie nu, PUSS!

Känn lugnet.

Hej sötisar.
Helgen som gott har varit helt underbar, ni ska bara veta. Så galet rolig, sov bara hemma en natt, haha. Men det var kul iallafall.
Igår var jag med Malin typ hela dagen, låg och solade, tog kort osv. Sen på kvällen for jag och Amanda till Heden och såg fotboll, SAIK herrar div 3 mot Alvik typ, SAIK förlorade med två eller tre - noll. Efter matchen var vi med Johannes och Alexander en stund, det var kul, stod typ och snackade, hade brottningsmatcher och springtävling.
Idag har vi haft sista riktiga skoldagen i åttan, sjukt skönt. Dock har åttan varit bra, och gått snabbt som sate. Efter skolan cyklade jag hem, bytte om och cyklade till Marie och Moa med Tea och sedan for vi till Svartudden. Efter typ tio minuter kom Emmy och Ebba och då var vi där och badade och solade och fotade och flådade. Fast det var inte så hemskt flåd ändå, jordgubbar med chokladsås. Gott iallafall. Ska göra ett helt eget inlägg alldeles strax för bilderna. Bara för dig Marie. ;-)
Och juste, inlägget jag avslutar med att säga att rubriken är ett intimskämt. Jag vet skillnaden mellan intimskämt och internskämt, men att kalla internskämt för intimskämt är också ett internskämt. Om någon fattade, haha.

Här är några bilder från helgen, i kronologisk ordning.

Hos Johanna:





På stugan:







Puss gullunge. :-*

-

Drömde om i vintras inatt. Ångest, ångest och mer ångest. Jag gick tillbaka och gjorde saker ogjort, pratade ut och samlade ihop minnena. Den här känslan är inte okej, inte nu, inte för honom. Att jag ska gå omkring med skuldkänslor är ju sjukt. Det borde vara tvärtom. Jag har inte gjort några fel när det gäller det här. Varför börjar jag drömma om det när jag börjar känna mig lycklig? Varje gång de senaste 4 månaderna har det hänt. Som att jag går igenom det om och om igen. Jag klarar inte av det längre. Kommer bryta ihop snart.

Förlåt, men jag har faktiskt ett liv också.

Hej. Igår hade jag och Johanna det väldigt trevligt. Det kom lite folk också, det var najs. Amanda kom och sov bara, haha. Men vi såg film och mös på, och pratade och tog några kort. Ni kanske får se dem sen, men bara kanske. Imorse var min mobil mystisk och sen vaknade vi och gjorde oss i ordning. Vid elva for Amanda hem och typ tjugo över körde jag och Johanna till gocartbanan. Kan ju säga att gocart är så galet kul, jag dör typ. Min bästa varvtid var 53.82, men självklart var det i det heatet vi inte gick via tid, utan vem som kom först över mållinjen. Monica vann cfinalen, Jennifer(tror jag det var?) bfinalen och Elin Malm vann afinalen. Efter det körde vi vidare till brandstation och flådade pizza och såg en jättefin film Håkan gjort. Det var våran handbollskarriär typ, åh så söta. Efter det for jag till Jojjo och hämtade mina saker och sedan for jag hem och såg de BigBrother-avsnitt jag missat. Nu ska jag packa om och cykla ut till stugan och tillbringa natten/måndagen där. Ska göra en busig sak också, hihi. Ni får se sen. Pussar!

Var det fest i hela huset eller drömde jag det?

Hej. Sov ju hos Johanna inatt och det ska jag göra inatt också. Är här nu för övrigt, sitter i en gungstol och Jojjo äter havregryn. Gårdagen var iallafall väldigt rolig, men orkar inte gå in på detaljer. Sov till tolv ungefär, då vi blev väckta av stormen ute, trodde helt seriöst att huset skulle blåsa bort. Sen åt vi frukost och drog ut på äventyr med mopparna. Träffade Fredrik och Felix så vi körde lite med dem, galet. Sen for vi hit igen och senare höll vi på att blåsa bort från öholmabron påväg till heden. Väl där upptäckte vi Selmas bacillskräck och såg lite fotboll. Sen for vi hit, jag och Jojjo for hem till mig där vi åt och jag duschade och Selma och Amanda for till Amanda. Vet inte vad kvällen har att erbjuda mig och Johanna men det lär vi väl se. Ska på handbollsavslutning imorgon och sen ska jag sova på stugan med Malin, så vi får se hur bra uppdatering det kommer vara. Puss på er. Haha, juste. Rubriken är ett intimskämt.

Vad som händer när allt tystnar.

Hej. Förlåt för kass uppdatering. Kan tyvärr inte lova någon bättring idag, ska snart och handla med Johanna och Amanda och sen ska vi fixa mat och sova hos Jojjo. Uppkörningen gick jättebra och dommarkursen var seg. Amanda kommer typ nu så puss.

Vi ska rädda världen.

Hej, är påväg hem från Gammelstad nu. Vi vann med 2-1, skönt! Och så gjorde jag mål, helt otroligt typ. Har gjort ett mål per säsong de två senaste åren så att ni kan ju förstå. Och så var alla skitsura på mig, haha åh. Älskar sånt. Skriver mer sen!

Långt hemifrån.

Hej. Fick bara lite panik inatt, därav inlägget nedan. Nu sitter jag och äter frukost, passionsfruktsyougurt är väldigt gott för den som vill anteckna. Vaknade där någonstans vid halv tolv, låg kvar i sängen i kanske tjugo minuter och tog sedan en dusch. Emma kommer strax hit, och då ska vi träna till examen typ.
Match ikväll, seriepremiär för mig. Vet inte riktigt hur det kommer gå, får hoppas att jag inte failar totalt. Efter matchen cyklar jag ut till mormor&morfar och tillbringar natten där. Nu vet ni dagens schema, puss.


är typ konstig, men bjuder!

Tillbaka i gamla spår.

Lost and insecure. You'll find me, you'll find me. Lying on the floor. Why do you have to wait? Where are you? Where are you? Soon you'll be too late. You'll find me, you'll find me.

Vilsen och osäker.

Det blev lika. Stod dock 3-0 till SAIK i  halvlek, men pojkarna kämpade och slutresultatet blev 5-5. Tycker PIF skulle ha vunnit men that's life. Jaja, lika bra, då slipper det bli typ slaggis på skolan på tisdag. For dit med Johanna då, och då var Marie och Ebba redan där. Efter en liten stund kom Frida, och senare även Moa och Tea. Sen for Frida och vi satt och flummade och tog kort på allt. Anton anslöt sig till flocken där någon gång också, det var najs. Och Frida hann komma tillbaka. Vid åtta for jag och Johanna hem och åt, och nu har jag gjort det.
Jag är glad. Jag fick en uppkörningstid för moppen, fredag klockan 12. Så ni kan ju stanna inne mellan tolv och två då? Försiktighetsåtgärd bara.
By the way, är det bara min statisktik som inte syns? Aja.






mobilkamerakvallan. orkar typ inte med bilden på ebba och anton, ebbas fot och den sista på anton. söta!

Var finns du när allt faller sönder?

Hellooo. Har skapat en sommarlista nu, känns bra! Det blev inte Glee, ville inte stänga av musiken, haha, åh vad jag är lejd. Men så vart det, har legat i soffan och grinat av ingen andledning alls också, till tonerna av I'm Yours, Overdrive och You Found Me. På de två första är det minnena och på den sista är det texten, inte för att det hänt mig eller något, men känns som att det behövs just nu. Jag är kaos, iallafall känslomässigt.
Ska börja klä på mig jacka osv nu, sen kommer Johanna och hämtar upp mig med moppen och sen far vi till Nordlunda och ser pojkarnas derby, Piteå - Storfors. Kötta nu Piteå!



nämen gud vad fräsch utväxt.

Svar på kommentar.

oooo om Bry dig inte om prislappen.:

Kan du inte filma och lägga upp på bloggen när du sjunger på examen? Snääälllaa!! :)


Svar: Haha, eftersom jag inte är ensam som sjunger vet jag inte om det är möjligt, vet till exempel att Moa inte vill bli filmad, men vi får väl se hur det blir. ;-) Och om du skulle skriva ditt namn nästa gång vore det trevligt. :-)


De ultimata sommarlåtarna.

I'm Yours - Jason Mraz ♥

Overdrive - Ola




Allt tar slut.

Hej. Ligger i soffan och fryser, lyssnar på musik och ska strax sätta på ett avsnitt av Glee. Ska nog ta på mig min Ziperall också, den är så mysig. Har bara två och en halv timmar kvar av speltiden på min Spotify, inte ok. Då blir att lyssna på pappas via mobilen resten av månaden typ, haha. Ingen träning ikväll, match imorgon dock. Eller ja, vet it om jag ska spela, men det lär vi märka. Puss finis.


mysticman. var är skärpan?

RSS 2.0