earth hour med malin, mums.

mms_img46710 (MMS)

earth hour med malin, mums.


T A K E M Y H A N D .

Nu sitter vi utanför slöjden och har allsång, wie. Det ät lollo dom tvingar mig att blogga, men jag vet att marie också blir glad. Azm.

T H E V O I C E W H I T I N

Sitter på skolan och har damp på våra solärare. Vi ska it få åka buss till munksund för att vi missar 7 min isf. Helvete å.

W E L L , I S U C K A T T H I S S H I T .

hej. jag vet att jag är jävlat sämst på att blogga, men jag orkar inte typ. marie, jag vet att du vill att jag ska blogga å allt det där. men jag vet inte om jag orkar göra det längre. kommer väl något inlägg då och då, när jag känner att jag orkar och har något att skriva om. bara ni vet så har jag fått värsta blogglusten varje gång efter att jag skrivit liknande inlägg, så vi får väl se om detta inträffar ännu en gång eller om det blir undantaget som bekräftar regeln.
hur som helst, kan berätta lite roliga saker som inträffat sen sist.
vi tog dm-silver i svappavaara, underbart. i måndags gick jag på stan med moa efter skolan, köpte mig ett nytt headset eftersom mitt gick sönder i lördags. (jag var alltså utan headset i nästan två dygn, ni kanske inte förstår hur jobbigt detta är för mig, jag har alltid, och då menar jag alltid, med mig mitt headset överallt. jag får typ panik utan det, min mobil känns lixom bara hälften så värdefull då.)
i tisdags for jag till boden och spelade match med läns, gick typ ganska bra. fick den första utvisningen av alla i länslagströjan. haha, klockrent att det ska bli just jag också.
onsdagen spenderades på prk under friluftsdagen, det var så sjukt kul att rida igen så det finns inte. har saknat det mer än jag förstått. sen på kvällen hade vi lagmöte och träning som roger höll i. det gick så sjukt dåligt hela träningen + att jag skrattade hela tiden typ. å så gjorde vi nån övning där man skulle springa på kontring med en som jagade en, och om den slog en i ryggen vart man tvungen göra 5 armhävningar och om den inte hann ifatt var den tvungen göra. ja, jag fick typ panik varje gång jag blev jagad, glömde bort bollen och bara sprang och skrattade åt teas min. så amanda tog mig mig varje gång, och sen körde jag asdåliga pass till roger så att amanda inte skulle springa iväg, men det sket sig och jag fick göra armhävningar alla gånger utom den första.
idag har jag varit hemma och varit sjuk. typ legat i soffan och sett tv och haft mammas dator i knät hela dagen, och snytit mig var tionde minut ungefär. hade tänkt att det ska bli bättre till imorgon, pallar it vara hemma, för jag blir typ hyper på kvällen då. (förlåt om jag lejdade mig allt för mycket i chatten henke. :-) )
nöjd nu marie? du kan då it klaga på att det är för kort text i alla fall! men som sagt, kommer kanske blogga då och då. time will tell, pusshej alla söta där ute. ♥


mitt å lollos praktiska prov på hkn förra veckan. mvg för uppläggning, lätt!


johanna nån gång i bussen på väg till kiruna i fredags.


jag och lollo igår på prk, HAHAHAHAHAHAHA ork it med lollos min! ♥


mästergruppen på ingång. först suddig amanda, sen halva emma, sen sofia i 6an trorja och sist johanna. kan ju berätta att de typ aldrig ridit förr, men de var duktiga om man tänker så! :-)

Söt fast ne. Sliten typ. Har vunnit en mat...

mms_img20687 (MMS)

Söt fast ne. Sliten typ. Har vunnit en match och förlorat en, har avgörande match imorgon för om vi spelar final eller bronsmatch. Men äter glass nu, puss.


A N S W E R

Haha, ebi, jag rensa ur en gammal pärm, å då hade jag sparat det där veckomeddelandet som du ritat på, så ja, det var du. Kommer du ihåg dikten också? ;-) "My cat eats rats. But then she throw up because she doesn't like rats, but my cat eats rats." eller nå sånt, haha, söta vi var då. ;-)

J U S T B E L I V E I N Y O U R S E L F A N D I T W I L L B E O K A Y .

hej snyggingar.
vet att jag är sämst på att uppdatera, förlåt.
iallafall, var å tränade för ett tag sen, gick ändå helt okej. sista träningen innan dm, lovely. känner taggen som fan, vet dock it hur det kommer gå. ni kan kanske få resultat och sånt när vi är där, beror på hur mycket jag orkar och om ni ens vill veta? har träningsvärk som jag vet it vad i låren från skidorna igår, åkte 9 km, stolt typ, haha. men nu ska jag plugga engelskaglosor och lite so om jag känner för det, kommer hur som helst missa säsongspremiären av grey's anatomy. bajs. okej då vet ni, puss.


titta ebba, en katt som kräks upp en råtta! undra vem som ritat, han/hon var då jävligt duktig i alla fall...

Y O U ' R E W E L C O M E .

varsågod, och klart att din blogg är min favorit på delad första plats! ♥


ebi, marie och anton när de var gangsters på spanskan... :-D


man måste bjuda på sig själv.

men big brother väntar, puss.


S T A R T E D O N C E A G A I N B U T N O O N E S E E M E D T O N O T I C E B U T Y O U .

Hej alla. Speciellt förlåtförlåtförlåt till dig marie. Lovar och svär på att jag ska lägga ut bilden, okej? Vet att min uppdatering är ungefär lika bra som kvalitén på dollarstores skruvmejslar just nu, men till mitt försvar sitter jag aldrig vid datorn nu för tiden. Det är alltid någon annan som har den då jag ska sitta, och då den är ledig är det något annat som känns mer lockande. Så, för fyrtioelfte gången, förlåt. Min favoritblogg har också slutat uppdaterats och då känner jag liksom inget sug av att blogga själv. Lägger in bilden jag lovat marie så snart jag får datorn. Puss.

J U S T C H I L L I N '

Handen på stjärten, Heiii. Nä, skojja. Men hej. Är just nu på boden arena och ser hilda spela dm och äter klubba. De har så sjukt goda klubbor här, å de är typ asstora och kostar bara fem kronor, amajgaad. Plus att jag alltid börjar tänka på fotbollslaget och boden cupen när jag äter er sån. Alltså fyra flugor i en smäll, shit asså. Skrev inget igår därför att jag inte hade lust, eller jag hade tänkt göra ett grattis-inlägg till jesper och ida som fyllde femton respektive fjorton år igår, precis som marie tyckte jag skulle göra, även fast jag inte hade sett hennes kommentar igår då jag tänkte det. Och nej Marie, jag duschade inte igår, dock i morse eftersom att mitt hår var allt annat än fint. Kan även berätta att jag och Malin bakade, gjorde en snögrotta (moget, jag vet) och åkte längdskidor frivilligt igår. Vi gjorde också planer inför i sommar, he kom å bli bezthezt. Puss.

W H E N T H E L I O N S G O C A M P I N G T H E A N I M A L S A R E S C R E W E D .

Hej, ligger i sängen i kickis stuga nu med en snarkande malin vid min sida. Vi har chillat, snackat och skrattat. Skulle kunna berätta om knullguden, kexet&smulan och mer, men det pallar jag inte nu. Får se vad morgondagen har att erbjuda. Puss.

D A M N

Tack så jättemycket marie, nu var jag tvungen skriva ett inlägg om din kommentar om att kommentarer leder till inlägg. Det är delvis sant, för jag menar, vissa kommentarer måste man ju kommentera, men andra är helt värdelösa. Eller inte värdelösa men de behöver ingen ytterligare åsikt. Okej, tror jag fick med det jag tänkte få med. Men ja, nu är jag på stugan och ska söka upp malin, wiho. Skriver när jag har något intressant att skriva. Puss.

S W E E T I E P I E !

Hej. Sitter och ser scrubs, love it. Internet vill fortfarande inte fungera, cepe. Har i alla fall fått veta att amanda gick vidare i fotbollsläns, grattis å vad var det jag sa? Kung! Har hunnit fixat naglarna också, inte så snyggt men anyway. Skriver sen, och ebi, jag menade att du alltid är söt! Fast lite extra i morse bara. Vänner? <3 men puss!

F U C K L I F E , I ' M B E C O M I N G A D I N O S A U R .

Hej. Vårt internet vill inte fungera, å självklart ska det ju vara idag då jag lovat er uppdatering och grejer. Allt är mot mig idag typ, ååååh. Dock var ebi lite småsöt i morse, försökte väcka mig. :') Men allvarligt marie, vi är kvitt nu. Right? Hoppas verkligen det. Men ska dampa på livet nu, puss.

Y O U ' R E P E R F E C T F O R M E .

Hej. Förlåt marie, inte okej, jag vet, men i måndags hade jag ingen dator, igår var jag å körde skoter hela dagen och idag har jag varit och åkt skridskor. So sorry, forgive me? <3 Nä men allvarligt, måste skärpa mig nu. Lovar ett inlägg med bilder och grejer imorgon och så förlåter alla mig, okej? Bra, vi kör på det. Nu ska jag spela spel på mobilen och sedan sova tills nån väcker mig. Härligt, puss.

H O L D I T I N , P U T U P A S T R A I G H T F A C E A N D A C T L I K E I T N E V E R H A P P E N E D .

hej.
kom nyss in från en lång skotertur, först till stugan där vi åt och såg skidor och jag och hilda körde en stund, sen till nedanför nolia och sedan hem via svartudden. walle satt typ på släden och skakade hela tiden, han är sjukt rädd för skotern, stackarn.
igår kväll typ vid halv tio kom tim och jesper förbi och kidnappade min hund så jag var tvungen vara med dem, för egentligen orkade jag inte det. sen då tvingade de ut mig på en promenad och mobbade mig typ hela vägen, snällapojkar, nämen det var lite kul ändå. fast skulle velat se film istället, men det gick som det gick. åt också cremé brulée för första gången igår, mums.
ikväll är det träning och sen får vi se om det händer något efter den. igår började jag på ett projekt också, ska försöka fixa det inom de närmsta dagarna. vet inte om det kommer bli bra, men ni får se sen!
puss.


innan skoterturen.





oj, söt osminkad & med solen i ögonen.


en bit av skotern.

D A G 3 0 : N Å G O N D U A L D R I G K O M M E R S L Ä P P A T A G E T O M .


du betyder allt för mycket, älskar dig. ♥


skulle egentligen vilja lägga upp en bild på mer än bara amanda, men det finns ingen bild med dem tillsammans!


Y O U C A N ' T B E C L O S E E N O U G H U N L E S S I ' M H E A R I N G Y O U R H E A R T B E A T

hej.
hittills har min dag bestått av handboll, bilresa och ännu mer handboll. steg upp typ kvart över sju och sedan for jag till boden för att se hildas lag spela två matcher. de vann båda, och jag satt typ och skratta hela andra matchen, jojjo fattar varför trorja. ;-)
men sen skyndade vi oss hem, eller ja, till norrmalmia för att se herrarna säkra seriesegern. så nästa år blir det div. 1 norra för dem! underbart. så härlig match att se, man såg att de hade kul. tillexempel; claes hoppade upp, snurrade i luften och la in den på kontring. i andra minuten! haha, asså shit. sen i slutet hoppade han upp, vände ryggen mot, fintade att skjuta mellan sina egna ben och slängde, ja, slängde, in den över axeln. ojojoj.
men nu ska jag ge er tre bilder från dagen, ursäkta kvalitén. puss!


när hildas lag mötte kalix i björknäs.


herrarna, typ precis då de var klara med fotograferingen, alla var typ påväg bort. failarN.


lördagsgodis. ♥ haha, gillar att jag köpte mycket lösviksgodis. ;-)


O H , O H , I W A N T S O M E M O R E !

hej!
då har man äntligen lov, underbart! vet att typ alla ba; vi har redan lov, blablablabla. men de måste ju gå i skolan nästa vecka, och det behöver inte jag. lov-fucking-ley. sitter och smsar och lyssnar på musik, ovanligt typ. ;-)
blir kanske att vara med amanda ikväll, vet inte om det blir av, beror på om vi får/orkar/känner för det. har iallafall haft en chilldag på skolan, på spanskan gjorde typ ingen nå, carro satte på nån spansk serie å sen fick vi göra i princip vad vi ville. emil satt och hatade mig hela spanskan, bara därför har jag fler bilder på han. ;-) synd emil, synd...
bild nedan, puss!




nämen oj emil.

H A P P Y B I R T H D A Y ! ♥

idag fyller marie nyman, maris., 15 år! stor flicka nu alltså, byxmyndig och allt. hoppas du har det bra i stockholm trots din underbara flygresa och ha en bra dag, så syns vi nån gång. grattis! ♥


maris. (14 år) och maris. (15 år) (maris. bild ;-) )

D A G 2 9 : D E N N Y A S T E B I L D E N P Å D I G S J Ä L V .


shit, webbcamerans kvalla. ♥


I T ' S O V E R E V E N T O U G H I T N E V E R S T A R T E D .

hej.
sitter och lyssnar på musik, kolla bara runt random på folks spotifyprofiler, och hitta en bra som, läs och häpna, en kille(!) gjort. det var typ nomy-rock blandat med usher, joshua radin och svenska låtar å inge jävla queen, wiiie.
dagen flöt på smidigt, inga större missöden i alla fall. efter skolan tog jag och jojjo och john bussen in till stan och subland, satt där i typ en timme och bara pratade och chillade järnet. här kommer bilder från dagen iallafall, pussar!


emil på jojjos plats, gangster asså.


tummen upp för spanska typ.


focus amanda, focus...


den är som busig typ. ;-)


i bussen. ;-)


å den här snyggingen kommer inte imorgon på skolan, hon far till/är redan i stockholm, på sin födelsedag och allt! alltså har jag en jobbarlektion på slöjden den här veckan verkar det som. får se om jag överlever å grejer, kommer sakna dig iaf! ;-) å glöm it det viktigaste på ledighetsansökan!


de med grön bakgrund är från spanskan och de röda från lunchrasten, jojjos händer. :-) älskar bilden btw.

D A G 2 8 : E N T O K I G B I L D .


hahah asså oj så tokigt. ingen fattar typ, men ändå lite tokigt då man tänker efter. ;-)

D A G 2 7 : E N B I L D S O M D U A L L T I D S K R A T T A R Å T .


HAHAHAHAHAH asså ojojoj. malins mamma klagade på att malin tog närbilder, och då skulle jag visa vad en närbild var, och här är reslutatet. vad det föreställer? mormor såklart!


J U S T F O R Y O U , D E A R P A P A R A Z Z I .

bilderna jag lovade er. ;-)





















fanns fler, men de flesta var typ suddiga eller bara allmänt cepe. vet att ni gillare.

H O L D M E H A R D O R L E T G O C O M P L E A T L E Y , P L E A S E ?

hej,
har varit och tränat, och shit vad sämst jag är. ork it.
idag hade vi halvhemstudiedag, ringde mormor så sen kom hon och hämtade mig åså for vi in till stan och köpte hårfärg, sen till henne och färgade. det blev typ ingen skillnad, färgen sög. men sen har jag typ bara varit hos mormor och chillat resten av dagen. var meningen att jag skulle köra skoter, men den hade de inte fått lös, den har typ fastnat, har ingen aning hur dock.
men ska slänga in dagens och en bildbomb strax, puss!


speciellt till dig ebi. ;-)

      


håret efter, typ oborstat

P R O M I S E S

Hej. Ja, det blev ju som det blev med bloggning efter skolan, men min syster var hemma och var sjuk vilket jag upptäckte typ en halvtimma efter att jag kommit hem. Och det betyder alltså att den "bra" datorn var upptagen, alltså ingen bloggning. Förlåt. Speciellt till ebi, jojjo, biffjohn och patrisch som blev lovade en bildbomb från idag då ebi lekte paparazzi för en stund. Men det får lov att bli imorgon förhoppningsvis. Idrotten gick typ helt okej, ramla bara en gång och då var det i nerförsbacke och spåret slutade. Lina + ofrivillig skate eller bara skate what so ever = söt hög på marken. Så var det med det. Åkte med ebi, hon ramla typ fyra gånger, smidig tjej. Fast en av gångerna åkte hon typ, åså försvann bara fötterna och skidorna åt ett annat håll, hon stod typ stilla, och sen låg hon där på snön och skrattade. Ojojoj. Lite kul. Har vart å biffat på lf, sen på väg hem for jag, jojjo och pappa till björklunda och såg då a-pojkarna mötte herrarna. Herrarna vann, oväntat eller hur? Men nu ska jag se lite youtubeklipp eller somna. Får se hur det blir. Puss!

RSS 2.0