W H O W O U L D C R Y I F I D I E D ?

hej,
har grymt ont i halsen, å snorar som jag vet inte vad. känns ju kul att jag it ska vara med på länslägret iaf, isf skulle dehär vart värsta katastrofen. men nu ska jag dricka upp mitt te, puss!


haha, asså gammalbild.se! kolla mitt hår, så hemskt!


W H E N I F E E L A M A Z I N G

hej!
sitter å dunkar olaaaaaaaa! haha, gulligt. blir ett litet snabbt inlägg hjena, har samling 17.00 på nordlunda, match 18. kmr dock it kunna vara med, inte så kul. å vi har typ it nå lag ens! ah, vi får väl se hur de går. men nu måste jag eeeeeta, puss! skojja! vi äter efter matchen, då blir det räkfrossaaaa! ♥ ja, men pusss!


mammas smycke till bröllopet, fettfint!


S T U P I D

Har du kramat någon? - ja 
Har du hatat någon? - gör de nu
Har du sagt "jag älskar dig" till någon? - jess
Har du varit kär? - ah
Är du kär nu? - jo
I vem? - gissa!
Kan du vissla? - ibl
Äger du en dildo? - du tror ju de
Äger du en mascara? - ja, jag är över 10?
Äger du mer än 5 olika Foundation/puder produkter? - nejdu
Är du fjortis? - enligt vissa
Är du bisexuell? - neppp
Har du över 10 bhar på dig just nu? - men vad troru 
Har du någon gång tyckt om någon i din ålder? - jå
Kan du köra skoter? - jess, är KUNG!
Kan du leka apa? - kan väl alla, nu råkar jag ju vara bäst på de
Är du brunett? - ska bli
Är du blond? - typ ibl
Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? - är fett vig! fast ne
Helt seriöst vad har du på dig för underkläder? - ja, svarta trosor å en svart bh
Vet du vad oral/anal sex är? - gissa

Senaste?
Vem fick du sms av senast? - hilda
Vem skickade du sms till senast? - hilda
Vem ringde dig senast? - snyggastebästaagnes:d♥
Vem pussade du senast? - vetefan
Vem kramade du senast? - mamma trorja, eller matilda 
Vad drack du senast? - vatten
Vem var din senaste KK? - du tror ja har haft nån? 
När däckade du senast? - aldrig hänt
Första bästa kompis? - emelie leidö
Första bil? - aldrig haft
Första kärlek? - olof, oskar, daniel eller nå sånt
Första husdjur? - hund å katt 
Första semester? - gran canaria
Första köpta skiva? - typ magnus å brasse lr nå shit
Första piercing? - öööron
Första konsert? - carola 
Sista filmen du såg? - det perfekta livet
Sista ringda telefonsamtal? - mamma
Sista bubbelbadet? - nån vecka sen
Sista spelade cd? - martin stenmarck
Sista kyss? - ingen
Sista gången du grät? - idag

Har du?
Dejtat en av dina bästa kompisar? - nä
Blivit arresterad? - nä, it laglydiga jag!
Blivit kär vid första ögonkastet? - typ
Fått ditt hjärta krossat? - flera gånger
Sagt att du älskar någon utan att mena det? - vet it
Haft ett one night stand? - nä
Busringt till nån? - antalle, jag är it seg?



kul att veta! fast ne


I F Y O U K N E W , W O U L D A N Y T H I N G C H A N G E ?

hej,
jag pallar inte blogga igentligen, förlåt! haha, som att någon typ bryr sig! aja, vart på skolan, hade hkk, de var typ kul, sen hade vi matte, språk å sen engelska å idrott. vi sprang på idrotten, shit vad segt de var! benen var typ geleklumpar. slog btw mitt rekord på idrotten idag, kommer it säga på vilken tid jag sprang, men 10 minuter bättre än mitt sämsta iaf! asså shit, john sprang 2 varv på 2kms rundan på 12min å 14 sek! är fett impad av han, men då är han ju typ hur vältränad som helst!
är typ förkyld, vill bara ta en fett varm dusch nu å sen krypa upp i min soffa med en bok å en kopp te! erkänn mysigt? ah, tar nog å gör det. om en stund, ja menar, facebook hallå! men pusss!


gammalbild, innan disco, vill igen! ♥


C A N ' T H A N D L E T H I S A L L A L O N E

ny header? CHECK!

fett härligt att jag äntligen orkat fixa en ny, den gamla var är inte fin! har typ it gjort nå idag, hehu. min tå är it lika cepe längre, puss på de! ah, men hejdå!






S C R E W T H I S S H I T

shu.
slutade 1, har vart på mauds stuga hela dagen. de var soft, dock har vi it gjort nå typ men ändå. men typ en kvart innan vi slutade så lyckades jag få ett bord på min fot så min tå är typ helt uppsvullen å jag kan typ it gå på den foten! ah, lyckat, javet. dock vare it mitt fel den här gången. ja, men ska gå nu, puss!



gillar typ denhär bilden, vet it varför men gör bara det!


H A P P I N E S S I S S I T T I N ' A N D H A N G I N G W I T H Y O U

hello!
de blev ju som de blev med fotbollen! först var det jag å hevi där, sen kom matilda å danni, å sen amanda. efter ett tag droppade både emmae å emmao in och då satt vi å snacka å såg match! killarna spelade lika mot boden, 4-4 trorja det blev! ah, de var kul iaf. GILLA att vi får sovmorgon imorgon! eller vi ska vara på mauds stuga i pitsund 9, så lousie kmr å hämtar upp mig typ halv. fett skönt med skjuts, TACK LOUISE OCH LOUISES PAPPA! men pusshej, å godnatt även fast jag lär vara vaken minst en timme till.




ngn random bild jag fixat i photodj ngn gång, lite sött ändå!


T H E T I M E ' S P A S S I N G B Y T O O F A S T

cha!
sitter å chattar med hevi på msn, sötflikka!♥ aja, skolan går typ bra, har dock it börja på riktigt än men ändå. å hojna som skulle börja börjar typ it för hon ville it gå med oss eller nå skit! ah, lite skönt ändå, var typ nervös för vad som skulle hända i klassen om hon börja satt... imorgon kmr vi vara på mauds stuga hela dagen, eller ja, mellan 9 å 1 typ! ändå soft. ikväll blire att se p96 spela match på nordlunda med hevi, tagg för det! då ska hon visa mig han... hehehe! de var it ens kul, å it ens sant. men pussching!




när jag, amanda, hevi å linnéa var å kolla på 95ornas match nån gång!


Y O U ' V E B E E N D R I V I N G M E C R A Z Y F O R T O O L O N G

hei!
första skoldagen avklarad idag då! känns väl ok, synd att man fick ett schema som it är de bästa. har fått två nya mentorer, en av dem visste jag it ens fanns typ? haha, gulligt iaf. å imorgon får vi en ny tjej i klassen, ingen aning vem de är? ;s men de bilr säkert bra! ska typ gå å byta om ti träningskläder nu, klockan 6 på nordlunda tränar vi, kom å titta! gör it de. alla är typ sååååååhäääär slitna satt. slänger in en dagens outfit! (shit, första gången, JAVET! :D ) pussåkram!



vitt linne med paljetter: ginatricot, svarta lackleggings: ginatricot, grå kofta: ginatricot, svart tubsjal: ginatricot, silvriga örhängen: fått av nån random

haha, såg nu att allt var från gt typ! bus


Y O U C A N ' T M A K E I T F E E L R I G H T W H E N Y O U K N O W I T ' S W R O N G

godnatt, ska upp skittidigt imorgon, har lilla vm i boden då, den som känner för de kan ju vara social på sms mellan typ halv 12 å halv 5? då ska vi nämligen bara dryyyga i boden stad, bra då vet ni. pussgodnatt!♥



www.anotherfunthing.com


F U C K Y O U !

ni vet de där jag skrev om typ igår? ja, it turns out it was a joke. grymt kul eller hur? iaf, litar it på han nåmer, som vissa kanske förstår. de hade it ens bråkat. han kom bara på att de vore kul att driva med mig eftersom jag bryr mig om folk. men vet du vad? jag bryr mig inte om dig längre. iaf inte för stunden. och när det tar slut på riktigt, då kan du ju gå och gråta hos någon annan. för jag lär inte tro dig.
så nu är min fråga till dig, var det värt det? 


och nej, jag överreagerar inte, för det här är inte första gången något sånt här händer. hans chanser är förbrukade lixom.


M A Y B E W H E N Y O U S E E M E O N T H E N E W S

hei sötisar!
sitter å nöter sönder spotify, som vanligt då, å ska ut med walle nu. måste göra det nununu! så puss!



www.fettfinkonversation.se


S H A D O W S S E A R C H I N G I N T H E N I G H T

hej.
har lagom damp på mina knän nu, kan typ it gå om jag it har knäskydd som värmer, bralina, bra. aja, idag har jag it gjort något speciellt, sett lite teve å så. har it nå bra uppdatering alls, inte ok! blir mest facebook när man är på datorn åså, satt de är därför!








jag kan it förstå, hur ni kan ge upp så jävla lätt. ni är typ de perfekta paret, åså låter ni några sms förstöra de? det var ni som fick mig att tro på kärlek, nu vet jag inte vad jag ska tro på längre. snälla, låt inte dethär förstöra mellan er! ni vill vara med varandra, iaf så vill en av er vara med den andra, å jag tror att hon oxå vill vara med dig, men jag kan it vara säker eftersom jag it pratat med henne. men kämpa för henne. det är hon värd, å det är du oxå värd. hon säger att de bara är kompisar, då är de ju det? lita på henne. ni älskar varandra. eller ni gjorde då iaf det för bara några dagar sedan. hur kan de förändras så snabbt som du påstår det har gjort?

I C A N ' T G O O N W I T H O U T Y O U

hey alla söta,
har nyss gått till träsket och tillbaka för att bada en viss liten hyper hund, men då har man gjort dagens goda gärning typ! ♥
och e, älska din kommentar, puss! ♥ du genomskådade mig!
ah men nu ska jag kolla fb lr nå sånt, puss ♥



jag har typ en cpe hand, fett fint!

I K N O W Y O U S O M E T I M E S F E E L A F R A I D

shululu!
har typ happyface, vet it varför men så äre :) ny header, lite fjortisvarning men de får jag leva med, alla som känner mig vet ju sanningen, right?
fb nu, puss!


A L L I K N O W I S E V E R Y B O D Y L O V E S M E

shubre!
haha, har it gjort ett skit på hela dan, puss på det! aja, imorgon bilre typ nolia med isabelle, känns bra ! :) ska köpa nagellack då, de behövs! ah, men nu skriver jag bara för att skriva så pussching, !

isso<'3
ojojojoj, hur gamla var vi här? typ 8? oj-oj-oj!


I U S E D T O B E L O V E D R U N K B U T N O W I ' M H A N G O V E R

sitter och dunkar musik, vaknade för typ en timme sen, ska typ snart äta lunch eller nå, kolla fb å sånt. tänkte bara tipsa om en bra film jag såg för nån dag sen;

det perfekta livet [post grad]

såhär står det om den på cdom.com:

Den obotliga optimisten Ryden Malby får det mest brutala av uppvaknanden när hon går ut college och inte kan hitta ett jobb, vilket tvingar henne tillbaka hem för att leva med sin udda familj. Frustrerad och förvirrad över hur hennes liv ska bli inser hon snart att hennes platoniske bästa vän sedan många år är den ende som gör allt i hennes galna liv meningsfullt.



jag tyckte själv att den var väldigt bra, och jag älskade hennes bästa vän, Adam, (som spelas av Zach Gilford från Friday Night Lights) typ den perfekta killen, ♥

 


Ryden och Adam (Alexis Bledel och Zach Gilford)



men ska gå nu, pussching!


F U C K Y O U . I ' L L F I G H T F O R T H I S S H I T , S O B E P R E P A R E D .

hej,
är inte glad just nu, vet it vad jag ska skriva utom att nolia är sämst. hejdå.


H E F U C K I N G H A T E S M E

hejjjjjj,

sitter och dunkar lite musik, atm äre Love the way you lie - Rihanna & Eminem :)
har ätit surströmming idag, feting gott! <3 
imorgon bilre att stå på noliaparkeringen halv 9 till halv 1, inte ok, men ah. time to go! pusssss' :)



bildlöst inlägg, tyvärr!


L I K E F O R E V E R A N D E V E R

shena!
känner mig fett cool nu, sitter och ser Scooby-Doo on Spooky Island med Malin ;) stekarnaaaa' 8-)
igår kom vi hem från Tjapps å efter ca 30 min hemma for jag till Malin och var med henne hela kvällen ;) å sen satt vi på bryggan och dunka musik och sjöng grymt fint (y) sen gick vi in i lillstugan å låg å spela Gituar Rock Tour på min telefon och sen somna vi ;) men nu ska jag se, pusssching!




malins fötter ifjol ;)


N O T M Y K I N D O F P L A C E

chacha!
sitter i min säng i husvagnen med pappas dator i knät, och känner mig grymt förvånad över att det ens finns något internet här! jag befinner mig ju faktiskt mitt i ingenstans, närmare bestämt i den lilla byn Tjappsåjve mellan Moskosel och Arvidsjaur med hela 10 (!) personer som är bofasta året om. en av de personerna är min käre farfar som är anledningen att jag befinner mig här överhuvud taget. annars skulle jag inte följt om de så erbjudit mig en Canon 1000d! (okej, kanske då... ;) ) men men, dags att gå och spela kort med min familj... aja, jag överlever väl! och imorgon kommer vi ju hem! längta.se! men puss!



en random bild från i höstas, enyoy!


T H I S I S I T !

hallå!
sitter här på amandas dator och blir mobbad :( mobbarna är inga mindre än tim, amanda, hevi och linnea, :)
just nu lyssnar tim på en hsm låt ;) ahha, han dansar till, sjukt fint!
men, nu ska jag vara social! puss!



fin bild på tim!


I ' M S A D ' C U S E L I F E I S N ' T A S I N T H E B O O K S

hejjj'
sitter hos mormor och morfar å dunkar musik. trevel, lillbeda som ellllllllen skulle ha sagt' ;d HE HE HE ;) har tagit ett dopp i havet, riktigt skönt faktiskt!
blir att vara med amanda ikv, de behövs! <3
men pussssssssss!


haha, gammalbild.se!


RSS 2.0