T H I S M O M E N T


just när jag gett upp, kommer du och räddar mig. ♥





matteläxa, sen säng!

E V E R Y W O R D Y O U S A I D W A S L I K E A G O O D B Y E

hej,
sitter och tvekar, alla ska ju typ på tjejkvällen, men ja vet it om jag orkar. skulle vilja till norrmalmia ist, men ofta själv? typ helt emoooo. kanske far in en snabbis iaf, men får se. till tjejkvällen alltså. till norrmalmia lär jag ju knappast få med mig någon, alla är ju på tjejkvällen. haha, förra tjejkvällen stannade jag oxå hemma. då hade vi först träning och sen stannade jag hemma ist för att fara in. aja, pussar!



randombild från google

W H I S H W E W E R E C L O S E R


you make me feel, as if i am living a teenage dream.

W E ' V E L O S T I T A L L

hej,
sitter och smådampar, en människa jag verkligen vill prata med svarar inte på sms. har it gjort nå idag, måste plugga, men det lär ju it hända. aja, ska snart till morfar å gratta han, han fyller 61 år imorgon! ska kanske in till staden och köpa dedär jeansleggingsen oxå.
kvällen igår spenderades hos amanda. jag, hon och linus såg film. först såg vi någon seg film, hottub time machine. den sög, så linus bytte till scream 3. jag hatar ju skräckfilmer, men den var faktiskt inte så farlig. (okej, jag erkänner, jag satt och var helt spänd, å linus tyckte det var jättekul, han skrämde mig säkert 10 gånger) ja, efter det såg vi en del av Desperate Housewifes, men bytte till Norbit, härlig film! å sen såg vi en stund av The Boat that Rocked. jag älskar den filmen, helt azm! sen for jag hem och gjorde inget och allt, sen somna jag.
men nu ska jag fixa in de där bilderna, det cepea sig igår, bra! pussar!



gammalbild från handbollsskolan 2009, hannaisaksson har fotat!


T H E S E D A Y S A R E T H E O N E I ' L L R E M E M B E R

hej, sitter och ser superstars, ska strax måla naglarna. svart eller rosa? ah, får se. har vart på stan med hilda, mamma och pappa. inhandlat en hel del faktiskt! men dagens fail är ändå att det jag for dit för att köpa, inte följde med hem. jeanstightsen glömde jag i provrummet, bra lina, bra. ja, har iaf köpt ganska mke ändå.
bilder;


rosa linne, vitt linne, svart linne, nagellack Viva la Diva från Cubus. peace-örhängen, stora örhängen från Glitter. nagellack Depend, nagellack Isadora Wondernail från Lindex.



strumpbyxor, vita steps från KappAhl. sjal från Lindex. svart bh, vit bh från Cubus.


tröja med loose-fit, svarta leggings, vita leggings 2-pack från Cubus.


oversized t-shirt från Cubus.


godis, VeckoRevyn från Willys.

fett dålig kamera, men ja. maten blir snart klar, sen far jag till amanda. pussar!


D O N ' T G I V E U P O N M E B A B Y

hej sötnosar!
sitter med musiken dunkandes och ska ladda in bilder från mobilen på datorn. har hunnit städa idag, ska även städa lite mer, eller ja, dammsuga! dagen vet jag inte hur den ser ut, men kvällen blir iaf spenderad med amanda. ♥
nu ska jag få överförningsgrejjen att funka, pussar!


gammalblid, sämst mascara!


D A N C E , D A N C E , L I K E I T ' S T H E L A S T D A Y O F Y O U R L I F E

hej folk!
ska snart dra mig mot sängen, fryser som aldrig förr typ! idag har jag vart på skolan, ägt ut alla i rundpingis och chillat. har oxå vart på en kyrka och övat inför mammas å pappas bröllop. kvällen började med en sjukt kul träning. egentligen gjorde vi inte något speciellt, men vi tränade med 94orna, och tempot på träningen var skyhögt. jag älskar att spela handboll, speciellt när det är högt tempo och 99% av alla pass kommer dit de ska! ♥
aja, efter den härliga träningen for jag hem å duscha och åt lite, sen kom amanda och vi drog till norrmalmia å såg sista perioden av Wibax - Hertsön p-95. de vann med 5-1, kungar! sen for vi och mötte jesper, å vi cyklade till finrampen å väntade på linus. när han kom snacka vi om matchen, å for sen till Pitholmsförskola å gungade. ♥
när vi vart där i typ 30 min blev det kallt, och vi drog vidare till mig. vi satt typ å snacka, som vanligt, och sen for jesper hem. vid elva drog amanda och linus oxå.
morgondagen blir som den blir, har iaf planerat in en sovmorgon! det förtjänar jag faktiskt. men, sängen kallar! pussar



www.randomblid.se


I T H I N K I ' D B E T T E R L E A V E R I G H T N O W

chacha!
sitter och kollar fb, lyssnar på musik å är inne på msn. inte en jävel är social! kul ens. dagen har varit ganska bra ändå. fick veta att vi inte har någon spanska imorgon, och att vi inte hade någon idrott, så vi slutade 13.20 ist för 14.30! sedan gick jag hem, stod å snacka med amanda ett tag, skynda mig hem för att ebba kom. vi gjorde spanskan, MVG nästa? ;)
ja, efter det läste jag till målet i Sotarpojken, fett dryg bok för övrigt. glömde skrivhäftet på skolan, så sammanfattningen blire att göra i helgen. efter detta har jag mest gått runt å väntat på datorn, som först hilda och sedan mamma ockuperat. har även hunnit med att måla naglarna, blev faktiskt bra! ljusrosa passar till allt. ♥


i wanna give it to you...


A P E R F E C T L Y G O O D H E A R T

hej,
sitter å ser sverige - norge, norge leder med typ 8 mål, inte ok. bella gulldén missade värsta läget, ojojoj. halv 8 är det träning, känns bra! men ska typ börja göra mig i ordning nu, pussar!


gullbilden, bara för att det är sant! ;) <3


S H E ' S I N B E D W I T H A B R O K E N H E A R T

hej!
sitter å chattar med randoms och lyssnar på musik, najjs! idag har vi då vart på bajsverket avloppsreningsverket och kollat på bajskorvar typ. kul? näe. och det stank som sate därinne, alla gick och höll för näsan utom guiden typ, fresh. å våra lärare tyckte att vi skulle anteckna hela tiden? lyckat ens. ah, lite anteckningar blev det iaf! efter det hade vi en tipsrunda på samma ställe, fast i skogen. jag och amanda var typ dreamteam å hade alla rätt! (inte för att vi rätta det eller nå...) ah, sen då gick jag hem, satte mig i soffan och typ däcka? var grymt trött å hade ont i huvudet, så det behövdes. men nu väntar sängen snart, pussar!



sliiiitet!


A L L T S O M D U G Ö R B L I R T I L L P Ä R L O R P Å M I N P A N N A

hej, sitter och lyssnar på fett bra musik. min playlist med sköna låtar hittas här! denna är då den jag nöter hur mke som helst, tror alla i min familj kan dessa låtar nu. iaf typ hälften. lätt skönaste låten är ju dock pärlor - carolina wallin pérez. är kär i den, helt klart. ♥
sitter även och chattar med sötisen hevi, de gillas! l1. aja, dagen har vart händelsefattig, har typ it gjort något alls. men det är soft! imorgon med skolan ska vi på avloppsreningsverket, fett äckligt. men ja, det får man leva med!
next up: bilder!


"hej jag heter lina, har korta naglar och jettejettesöt min"

 ok, det blev 2 st, många ens... pusssar!


W H E N I G R O W U P

KILLAR
en kille som har samma humor som dig: vetefan
en kille som gör dig glad: linus
en kille som du tycker om: många
en kille du tycker har skön stil: jesper
din bästa killkompis: vetit,
en kille du saknar: ******
en kille du ser upp till: nicola carabatic

SENASTE 
Personen du kramade?: pappa trorja
Personen du tänkte på?: johanna
Personen som sov i din säng?: olivia trorja
Personen du skrev med på msn?: linus eller hevi
Personen du var med?: linus, amanda, jesper, hampus
Djuret du köpte?: inget
Senaste klädesplagget du köpte?: sockar typ
Maten du åt?: palt
Gången du spydde?: aslänge sen

KOMPISAR:
En kompis du älskar riktigt mycket: har många, men amanda 
Din bästa kompis: lydia å amanda
En kompis du glidit ifrån: mickis
En kompis du kommit nära: hevi


HAR DU NÅGONSIN
sovit i en annan säng? antalle
hånglat på en bio? nej
hånglat i skogen? nädu
kört över hastighetsgränsen? nä
målat om ditt rum? nepp
dansat framför en spegel? jodå
dumpat någon? mjo
stulit pengar från en kompis? aldrig
hoppat in i en bil med folk du just träffat? nej
varit i slagsmål? japp
smugit ur ditt hus? nej
haft känslor för någon som inte känt detsamma? jådu
hånglat med en främling? ne
älskar eller saknar någon nu? jo

NÅGON/VEM/HAR DU/DAGENS
någon som förstår dig: amanda
någon som du saknar: lydia
något du längtar efter: handboll
vem kramade dig senast: pappa

vem ringde dig senast: mamma
vem ringde du senast: ebba
vem var hemma hos dig senast: jesper, amanda, hampus och linus
vem var du hemma hos senast: amanda
har du några kärleksproblem: jå
har du käkat något idag: ja
har du pratat med ngn idag: jo
har du gråtit idag: ne
har du skrattat idag: jo
Dagens outfit: jeansleggings å ett linne å en kofta + underkläder
Dagens låt: logiskt - petter
Dagens dusch: i morse
Dagens frisyr: utsläppt å fult
Dagens smink: osminkad
Dagens vill ha: systemkamera!
Dagens drog: musik
Dagens tråkigaste: ont i magen
Dagens roligaste: handbollsträning
Dagens finaste: lydia
Dagens måste: skriva om sotarpojken
Dagens dricka: vatten




nu drar jag på träning, pussar!


G O T T A L E T G O

är lite smått förbannad just nu, bråkar med en människa. enligt honom får jag inte ens prata om vad jag vill med mina kompisar? så ful!
aja, sen jag har vaknat har jag hunnit duscha och sett tv och lite av en film, helt sjuk film typ! den handlar om en kille som uppfinner lögnen? The invention of Lying heter den, gode random! ska snart på pitholm och se handboll. så något får man väl gjort idag ändå! pussar!



atm, osminkad!


T R U S T T H E V O I C E W I T H I N

hej, sitter och gör ingenting, är på facebook, msn å spotify. ingen rolig är inne på msn? wierd!
kvällen har spenderats mestadels i mitt rum med folk. kvällen började med att amanda, linus och sebbe kom och hämta upp mig, sedan cyklade vi in till lf, såg lite av 97ornas dmfinal, de mötte älvsbyn, när vi for stod det 5-1 till älvsbyn, tror de vann? aja, sedan cyklade vi till ica och skulle köpa hårfärg, men det blev bara dricka. linus var för feg, han våga typ inte! haha. men sen cyklade jag hem, medan sebbe, linus å amanda cykla hem till sebbe för att lämna hans cykel, och då stannade sebbe hemma. sen satt vi i mitt rum och typ snacka å så. då ringde vi till jesper och bad han komma, så då for vi in ti stan för att möta han och hampus för de hade varit i bersika å dryyyga. sen for vi tbx till mig, hade vindruvskrig, pratade om härliga saker å shit. sedan kom de på att det var tråkigt, inte för att det var det, å for tillbaka. efter en stund for även amanda å linus hem. ooj, känner att jag skrev lite långt, opsi.
känner att jag längtar efter sängen nu, feting trött, så pussar!



alltså, erkänn snygg?! chad michael murray in my ♥


I J U S T W A N N A B E W H O I A M

hej folket!
sitter å ser nå segt program och äter en chokladkaka. dagen har spenderats i amandas sällskap. först for jag, amanda, hevi, linus och felix till nordlunda å såg fotboll. killarna vann med 3-2, mot jokkmokk. efter det for jag, amanda, linus och felix till sebbe och väntade medan han duscha. sen drog vi å såg film och chilla hos amanda. sen drog killarna å åt, och jag å amanda for till mig. sen drog amanda hem och åt hon oxå. nu väntar jag bara på att sebbe, linus å amanda ska komma hit så ska vi göra något. nu drar jag, puss!

 


randombilddddd'


L E T ' S R U N A W A Y A N D N E V E R L O O K B A C K

hej sötisar!
sitter på facebook å´spotify, smsar med linus å skit. dagen har väl varit bra, har bara 4 lektioner på fredagar, soft! so, matte, spanska å sen slöjd. har även deltagit i webb8@n idag med klassen, fuck vad vi faila på bildfrågan! ojojoj. men vi vinner iaf! ligger ju på delad 1 plats atm, och den andra klassen som leder har massa folk som har gått i våran klass... ah, men vi måste ju ha motståndare i finalen också. ;-)
igår var jag på skolan, sen for jag hem å gjorde inget alls. efter ett tag städa jag mitt rum å duscha å shit, sen kom amanda. satt i mitt rum å snacka ett tag, sen drog vi till pitholmsskolan å var med linus å felix. (y) vi gjorde inget speciellt, gunga, snacka, klättra i klätterställning och lite sånt. dock var det den roligaste kvällen på länge, många skratt! men så var jag ju med roliga pojkar å amanda, så det var väl inte så konstigt! ;-)
fick typ värsta känslan som den jag hade i vintras, det var den bästa tiden hittils i mitt liv, kommer aldrig glömma det! ♥
oj, typ hej, långtinlägg.se! puss på den som orkar läsa hela!



nya lagbilden, fett söta flickor! ♥


I W A K E U P E V E R Y E V E N I N G W I T H A B I G S M I L E O N M Y F A C E


I ' M G O I N G T O D I E O N E D A Y .

hej,
har typ blivit sjuk nu, eller, jag har ont i huvve som jag vet inte vad, typ cepeont. ska ta en alvedon och lägga mig framför tvn, tror it jag kmr kunna träna idag, fet tumme ner! men ja, får väl vila tills på onsdag, å då köra dubbelt så hårt! igår vann vi med 6-3 mot sunderbyn btw, gode konstig match, hevi fick typ cepe mitt i matchen å stod bara helt stilla och stirra typ. och senare fällde hon sig själv? haha. men hon är som söt! ♥
ah, men nu ska jag ta dendär alvedonen, pussar!


blogg.se vill inte att jag lägger upp någon bild, då stängs internet ner, så ett bildlöst inlägg, tyvärr!

J U ST I N I S B E A U T I F U L . L O L J K , H E ' S G A Y .

hellu!
ska strax på fotbollsmatch i luleå, trevel. vet dock it om jag ens kan spela, min ljumske har ju damp? hehe.
ja, nu till varför jag ens skriver ett inlägg: Förlåt för uppdateringen! vet att den har varit sämst, och det lär den vara ett tag till. ja, tack för att ni kollat in på bloggen iaf! får se hur mkt uppdatering det blir, men jag har faktiskt inte suttit vid datorn på länge, annars än att bara snabbkolla fb. men nu måste jag packa väskan, puss!



usm steg 1 i stlm 2010, sakna! 


I C A N T M A K E I T T H R O U G H

1. Tre namn jag lyssnar till: lina, finax, lundberglina -.-
2. Någonting jag tycker om med mig själv: ögonfärgen
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: mkt!
4. Detta är jag rädd för: typ allt? haha
5. Tre saker jag vill ha varje dag: ny mobil, pojkvän, pengar
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: leva utan musik, ta självmord, mörda
7. Detta tycker jag om att göra: vara med folk, lyssna på musik, smsa, spela handboll
8. Detta vill jag göra just nu: nåt annat
9. Bästa känslan: vara lycklig
10. Värsta känslan: vara sviken
11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har: snäll, pålitlig, är sig själv hela tiden, har humor
12. Är jag kär just nu? kanske
13. Jag vill gifta mig... innan jag dör
14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: surfa, åka till usa, gifta mig
15. Min käraste ägodel: mobilen kanske?
16. Något jag vill ha i present: pengar, mobil, systemkamera
17. Detta har jag på mig just nu: bh, trosor, t-shirt, värmebyxor 
18. Favoritkläder: koftor♥
19. Favoritdjur: hund å häst
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: mke
21. Favoritlåtar just nu: young folks - peter bjorn and john å shine - black gold
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: matte å bild / idrott
23. Stjärntecken: oxe
24. En bok jag älskar: breaking dawn
25. En film jag älskar: twilight
26. Tv-program jag gillar: cougar town ♥
27. Favoritdoft: britney spears midnight fantasy
28. Detta äter jag gärna: goda saker
29. Dricker helst: bubbelvatten lr kallt vatten från kylen med is (a)
30. Favoritgodis: mörkchoklad
31. Hit vill jag gärna åka på semester: hawaii
32. Färg på mina ögon: bruna
33. Min längd: 176 elr nå?
34. Jag tror på: att alla har något gott i sig
35. Jag spelar: handboll♥
36. Person jag beundrar: vet it :o
37. Så här bor jag: tegelhus, i källarn, litet rum, loftsäng, stökigt  
38. Antal döda krukväxter i hemmet:  vet it
39. Det här tänder mig: gissa?
40. Det här gör mig avtänd: motsatsen till de som tänder mig antalle?
41. Favoritfärg: grööön
42. Favoritcitat: amanda låter som en smurf på snabbspolning! hahahahah
43. En hemlighet jag vet: vilka 2 pojkar som krossat mitt hjärtaaaa
44. Bästa present jag fått: mobil trorja
45. Senast köpta skiva: it vet jag, typ 100 år sen? :o
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: mitt hår
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: kroppen
48. Udda förmåga/egenskap: garvar åt allt
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: delfin
50. Vad lyssnar du på just nu? 3OH!3 feat Ke$ha - my first kiss
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? tränat handboll♥
52. Var är dina föräldrar födda? piteå å arvidsjaur trorja?
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? imvu trorja
54. Vilken är din favoritrestaurang? venne
55. När badade du i en pool senast? pool? vetefan, men bubbelpool typ några veckor sen
56. Har du varit med i någon skolpjäs? jajjemen, statsminister förfan!
57. Hur många barn vill du ha? några
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? hårdrock eller opera
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? får ju it rösta, men vet vilka jag vill rösta på
60. Vad har du för TV-kanaler? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 barnkanalen mtv massasporttjosan å barnkanaler
61. Har du åkt moped någon gång?
62. Har du busringt någon gång? ja, de har alla
63. Har du fått felparkeringsböter? nej
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? jag skulle ändå vilja, bara för att kunna säga att jag gjort de, men jag vågar it! 
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? gran canaria
66. Har du en egen trädgård? du tror ju det
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier? family guy
68. Kan du alla orden i nationalsången? it exakt alla´, men nästan
69. Badkar eller duschkabin? dusch!
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? bandslam eller the bounty hunter
71. Favoritpizza? hawaii
72. Chips eller popcorn? beror på
73. Vilken färg på läppstift använder du? använder it de
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? nä?
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? näppp
76. Apelsin- eller äppeljuice? apelsinjuice!
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? mormor å morfar, mormor åt pizza, morfar paj å jag tacotallrik
78. Favoritchoklad? mörk med lemon & ginger tror jag den hette
79. När röstade du senast? aldrig gjort de
80. När åt du en hemodlad tomat sist? sist jag var hos mormor
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? ne
82. Är du bra på matlagning? faktiskt!
83. Klarar du att tanka själv? klart!
84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna? nä, men velat (a)
85. Pepsi eller Coca Cola? cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? bara på no:n
87. Vad var det senaste du handlade? pizza
88. Har du kräkts offentligt? i en buss, räknas de?
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? kärleken
90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? kan väl hända
91. Har du ringt något betalnummer? jå, dock it meningen
92. Kan man vara vän med sitt ex? antalle!
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? farfar
94. Hade du mycket hår som liten bebis? venne
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? hej, jag kan it svara nu... blablabla
96. Vad har du i din väska? böcker å skit typ
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? löser sudoku!
98. Vad är du tacksam för idag? att handbollen har börjat om ♥
99. Var hittade du den här listan? moa lundbergs blogg
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: amanda, emma å ngn random!



glömde publicera -.- ahja, har vart på handbollsträning, åsm!♥

I W A N T Y O U T O W A N T M E . I N E E D Y O U T O N E E D M E .

hej!
sitter och lyssnar på musik och är inne på fb å sånt. tänkte göra ett sånt här test, fixar det strax, puss!



S H I N E T O N I G H T

jag visste det! det var maris., moag å tea som var å kasta saker på fönstren! men rädd var jag likaså. de drog vidare mot johanna trorja, vet inte säkert. men nu blir det film, pusshej!



maris. och jag för ett år sedan, haha, ojoj, !


W H E N Y O U L O S E S O M E T H I N G T H A T Y O U C A N ' T R E P L A C E

är fett rädd, någon typ kastar saker på våra fönster, jag orkar it nå mer! det är säkert bara nån av mina kompisar som vet att jag är typ såhääääär lättskrämd, ork it! hejdå om jag it överlever, mina vänner är det bästa, älsk er! ♥



M Y F I R S T K I S S W E N T A L I T T L E L I K E T H I S

så! blev it så lång promenad, får gå igen med han senare. deppar över att mina naglar är borta, eller ja, de är iaf betydligt kortare än jag vant mig med! går ju nästan it ens att klia sig med dem, wierd! men korta naglar betyder handboll, och det gillar vi! det är det enda negativa med handbollen, att jag inte kan ha långa naglar, men det kan jag klara av. bara jag får spela sporten jag älskar.♥ jag skiter i att typ 99% av alla fotbollsspelare säger att handboll är fjollboll, för jag vet att det inte är sant. och alla hockeybögar ska vi inte börja prata om ens! hehe. men ja, det blir handbollsträning för mig imorgon, älskaälskaälska! kmr dock träna fotboll mellan halv 5 å 6, och sen handboll mellan 7 och 9. och onsdag kmr jag komma direkt från fotbollen till handbollen. men det är värt det, på riktigt! ♥ ikv blir det att vara barnvakt, vi har hyrt film och köpt chips och billy's, vilket blir dagens middag! inte så nyttigt, men ganska gott. puss!



HAHAHAHAH, egopixx från när jag var typ 9-10? ojojoj


I T ' S A M A D W O R L D

hej,
sitter och lyssnar på ny musik, måste gå ut med hunden nu, skriver när jag kmr in!

J U S T D A N C E L I K E N O O N E I S W A T C H I N G

cha! (gulligt, javet, men det var allt jag kom på)
sitter och gör ingenting, typ förundras över att jag vågat ha mittbena idag på skolan! första gången jag har det i en offentlig miljö sedan typ 2an eller nå? haha. vart på skolan idag som vanligt, vi hade so, matte, spanska och sist slöjd. på slöjden flippa jag ut totalt, typ gjorde helt lejda ansiktsuttryck, sjöng digimonsången (vafan?) och typ skratta som ett retard. johanna trodde typ jag hade tagit nå eller nått, hahaha. de hela börja typ med att jag skulle hjälpa ebba, åså lät jag typ som ett monster lr nå! jag sa dock bara jah, fast i typ värsta låga och konstiga tonläget! ah, iaf, efter slöjden skulle jag å amanda vänta på johan, så då tänkte jag passa på att jobba lite matte, men monica kom aldrig! tillslut kom amanda upp och hjälpte mig ist. sen vänta vi på att 9b skulle sluta musiken, sen skulle vi på staaaan. men när jag vaar hemma för att hämta money hade jag så mkt huvudvärk att jag it kunde följa. lyyyckat! har även hunnit göra en ny header, grymt duktigt av mig ändå! men nu ska den in, ching!


fresch!


T H A T ' S W H A T M A D E M E W H O I A M

hei!
dålig uppd, men nu är skolan igång. och det betyder läxor, läxor och åter läxor! har iaf gjort bort de flesta läxorna idag, men känns ändå tungt. har tex läst 85 sidor i en bok som är trööööög. vår lärare påstår att den är bra längre in, men jag vet inte om jag tror henne... det är en klassiker, och jag är inte ett särskillt stort fan av klassiker.
känns även surt, eftersom jag missar kvällens handbollsträning pga min förkylning. inte ok! låter som en jävla kråka, kul ens.
ah, gårdagen spenderades hemma med läxor och senare såg jag 95ornas match mot öjebyn med amanda, emma och johan. i halvlek kom även johanna, ebba, marie, tea och emmy och stod med oss. det var lite småkul, johanna satte ut armen i linjedomaren när han sprang förbi, haha. men det var flum! och jag fick ha min dunjacka, amazing! jag ♥ min dunjacka, om man säg så!
imorgon har vi hkk på morgonen, myyyys.
är ju brunett nu oxå, gillagillagilla!


brunett!



RSS 2.0