" T H E S W E E T E S T F E E L I N G I N T H E W O R L D " - W E L L I T S U R E A I N ' T T H I S O N E .

hej.
sitter och äter blåbärsyougurt, mums. typ hur länge som helst sen jag åt yougurt över huvudtaget, har it haft nå hemma. men nu har vi då det, och shit asså. lovely. haha, söt som typ låter cepe, men jag är en sucker för yougurt, helst blåbär&vanilj eller samoa. det roligaste med det här är att jag och jojjo snacka om yougurt idag när vi gick hem, haha. det var som när jag och emmy pratade om att vi ville rida igen, och dagen efter berättar katta att man kan rida på friluftsdagen. det var ett haleluja-moment, var skitglad för det i typ en vecka, haha. ;-)
men ska gå och borsta tänderna å de nu, höll typ på att somna under top model. skriver typ imorgon efter skolan, har skidor på idrotten så lär ju ha damp typ. puss!


oj, gangster med mössa inomhus typ.


D A G 2 6 : N Å G O N / N Å G R A D U A L L T I D H A R R O L I G T M E D .


haha sötis, har bara "söta" bilder på dig, förlåt! ♥


D A G 2 5 : E N P E R S O N S O M A L L T I D G Ö R D I G G L A D .


nästan alltid iallafall, galen du är! och bilden är oseriös. nog för att alla som har något innanför pannbenet borde fatta det så finns det folk som tror att marie går omkring så här seriöst. shit asså.


D A G 2 4 : E N B I L D S O M G Ö R D I G G L A D .


HAHAHAHAHAHAH. hej ebi, kommer du ihåg detta? ash met 1 <3333333333


D A G 2 3 : E N B I L D F R Å N I S O M M R A S .


är inte lik mig själv på den här bilden, men okej.


N E V E R F E E L L I K E Y O U ' R E A N Y T H I N G B U T P E R F E C T .

hej.
sitter och gör inget alls, hör på lite Pink. ska lägga ut dagarna jag missat också, uppdateringen har inte varit den bästa direkt.
gårdagen var rolig, först var jag på stan med familjen, sen på handboll och sen hem å städa. typ kvart i sju var jag nere på nordlunda för att åka skridskor med emma, maris., sanna, moa och amanda. vi firade att moa fyllt 15, dock typ en månad senare. efter att vi visat våra skridskokunskaper blev det att fara hem till moa och bara chilla typ. vi spelade med andra ord, och jag och moa vann, kungar ya0. sen sov vi där, och imorse såg vi Prom Night och åt våfflor till lunch. jag tog typ inga bilder, men maris. hade med sig sin systemkamera så bilder togs kan jag lova. får se om jag lägger ut nån, annars finns ju hennes blogg.
och min mobil tar inte emot några sms längre. roligt fast tvärtom typ.
men nu ska jag fixa, puss.


haha, finns alltså ingen andledning att lägga ut den här. men nu blev det så iallafall. ;-)

sista....

HEJDÅ FÖR ETT TAG!

lina gillar AC/DC!

bara så ni vet, lina gillar kärlek i olika stadier.

AJA PUSS Å HEJS!!!!!!!


TJABBA!

tjena alla där ute, vi har parrtty, alla som är här kommer ha mvg på vårat sexualkunskapsprov på tisdag! linas blogg har blivit en sexblogg, hejdå!

TJABBA!

Okej, det är moa, maris., sanna, emma å Amanda som spammar min blogg med onödiga inlägg. Bradåvetni. Puss!

Snopp eller snippa?

Hej alla barn nu är det barnprogram, titta nu vad farbror frej tar fram!

Nu ska vi ha sexualkunskap. Om man har en snopp är man en kille å om man har en snippa är man en tjej, hej från mej :D

ps.

vi måste hälsa kiss också. ds.

y A o M a N

Hej jag heter emma och är kunglig, och moa är drottlig (?), lina pluggar sex & samlevnad med dom andra och jag och moa är softa bananer. bAmzEkram eller nå va.

dU bist EiN kArtoFeL

bajzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


M A Y B E I F I A C T L I K E T H A T

Hej snyggisar. Igår blev det ingen uppdatering, tyvärr. Kan it säga att jag hade nån anledning egenligen, satt bara it vid datorn typ. Ligger i sängen och lyssnar på musik, ska typ gå upp nu. Vi ska typ till stan och handla å äta lunch. Tur man är hungrig också, mår typ illa. Det ville ni veta eller hur? Asså shit, hejdå, puss.

T J U M A N A M A N U S .

hej, sitter och lyssnar på min "gamla" spellista, underbara minnen och underbara låtar!
imorgon blir det ungdomsmottagningen på morron, soft typ. efter det har vi spanskaprov, bra att jag it ens har öppnat böckerna än. orkar dock inte heller satt.
rubriken är tillägnad amanda lundqvist, säger det till henne hela tiden på träningarna, haha, humor på hög nivå alltså. men det är härligt att säga, typ snabbt ba; tjumanamanus! åså hinner hon alltid säga tjuman tillbaka typ, eller nä, it ens ofta. och sen när hon hör amanus ger hon typ blicken. hon har dock lovat mig att det ska stå på hennes klassbyxor, coolt att det var jag som kom på det asså. intressant inlägg ens, slutar innan jag spårar ut helt! puss.


winnerbäck ♥

D A G 2 2 : E N B I L D P Å E N T I D S O M D U S A K N A R .


tiden jag saknar är februari-juni 2010. livet lekte, handbollen gick hur bra som helst, jag var med amanda 24/7, hade aldrig en tråkig stund typ. nu för tiden i hinner jag aldrig göra sånt, träningar hela tiden och om jag då är ledig så är de jag vill vara med inte det. bilden är från första gången jag blev brunett, saknar örhängena också!

H A P P Y D A Y

hej, känner att det har varit väldigt tråkiga inlägg på senaste tiden, men har faktiskt inte orkat blogga! eller 30 dagar-tjosansaken har jag ju fixat gode bra. dagarna ser ju ändå alltid likadana ut typ, skola, komma hem, vara död, träna, sitta och dryga nånstans, duscha, ligga i sängen och se klipp från typ parlamentet eller raw eller nåt och sen få panik över att klockan är typ halv ett, somna, vakna, stressa och så är det igång igen. visst låter det som ett roligt liv? ah, precis vad jag misstänkte.
idag har jag faktiskt haft en lite annorlunda dag! efter skolan kom jag hem, och då mamma ba: ska du följa och kolla på en katt? så då gjorde jag det, å hon var asfin, heter Maya och är sex år. så nu har man en katt på prov! kan ju säga att walle är lagomt stressad, stackars hund typ.
men efter det for jag hem, gjorde middag, åt och for på 97ornas match. jag spelade bajs, fattar it att jag lyckades göra två mål. hatar att spela utan klister! som att spela med en tvål typ, får damp. efter matchen tränade jag med mitt lag, å det var då en av de roligaste träningarna på länge! skratta typ hela tiden, haha.
men ska gå nu, puss!


maya!

D A G 2 1 : E N P E R S O N S O M A L L T I D S T Ä L L E R U P P F Ö R D I G .


förlåt, du är bäst, men har inga fina bilder på dig på den här datorn. ♥


D A G 2 0 : E N B I L D P Å D I N A N Ä R M A S T E .


nåra av dem iaf. ♥


D A G 1 9 : E N P E R S O N S O M Ä R S N Y G G .


chad michael murray. (a'


D A G 1 8 : E N B I L D P Å D I N F R I T I D .


handboll, det tar upp det mesta av min fritid. söt bild, jag, randomkalixbo och tove.


D A G 1 7 : E N O V A N L I G B I L D .


HAHAHAHAHAHAHAHAH! så går det när morfar får köpa marsipangris. ;-)


W E L L , N O B O D Y I G U E S S .

hej, har typ gömt mig i mammas och pappas sovrum nu, alva har discokalas, haha, söta. måste typ köra dansstopp med dem sen, men då blir det min musik.
jag har haft en bra dag, först buss till skolan, sen so, matte då jag, linus, amanda, emma och john satt i grupprumet och "jobbade" för de andra hade matteprovet som vi redan gjort. sen hade vi spanska, jag och jojjo satt och ritade typ hela lektionen, säger bara såhär: jojjo kan verkligen rita jättefint! sen lämnade vi ett hemligt meddelande till en hemlig person från en hemlig beundrare. nästa var lunch, satt typ i uppis och skrattade som vanligt. sista lektionen, slöjd, var soft och gick kung. blir klar med mina barnkläder nästa vecka, yeye. då vi slutade, 13.20, satte jag, amanda, maris., tea, jeff, moalu och agnes oss i uppis. jeff hade högläsning typ, maris. missade 13.37 och vi hade gissa låten-tävling. sen for jag och amanda med bussen in till stan, gick och kolla runt, köpte lite nödvändiga grejer, bland annat en ny väska och en tubkjol. vi åt på subland och provade lite kläder, sen fick vi skjuts hem av conny. sen städ och grejer.
btw, imorgon ska jag till kalix och spela a-flickssammandrag. eller ja, vi har typ en match, fett ovärt. ska typ vara på pitholm vid sju, smiiid.
men ska gå och köra dansstopp nu, kulliv, wiiihoo. men ni kan ju vara sociala! puss.


haha, söt och grejjer. typ i sjuan nån gång, i uppis. sitter med jacka som vanligt, är så sjukt kallt hela tiden. men sanna har fotat iaf!

D A G 1 6 : E N B I L D P Å D I G S J Ä L V .


just nu.


D A G 1 5 : E N P E R S O N S O M D U V I L L V A R A M E D .

1233131393416_f_large Uppdatering: Och detta stämmer inte på något sätt alls längre. Är gode glad för det som hände egentligen när jag tänker efter. För jag menar, nu fick jag ju se hur han är på riktigt. Tack för inget, ha ett bra liv och ljug it för henne som du ljög för mig så gåre säkert bra. Soft att ha det avklarat i alla fall!

D A G 1 4 : E N B I L D S O M P Å M I N N E R D I G O M G A M L A T I D E R .


asså shit, underbar bild, underbara brudar. ♥
tänkte egentligen ta en annan bild, men orkar inte starta den datorn.

B A B A B A B A B A B A B A B A

hej,
glad, wiiie. har typ cphuvudvärk men det orkar jag inte bry mig om faktiskt. får väl ta en ipren innan matchen ikväll, ska iaf spela, det har jag bestämt. matchen igår var inte okej, bradåvetni. hela dagen har våran klass, eller ja, iaf de flesta tjejer gått omkring och sjungit "BA BA BABABABABA BA BA BA BABABABA BA BA BARABABAB BA BA BAH!" ah, ni fattar om ni lyssnar på den här. blir alltid sjukt glad och sprallig då jag hör den, det är lycka på hög nivå.
skolan var väl som vanligt, eller ja, sista lektionen orkade jag verkligen inte, hade huvudvärk som jag vet inte vad. tim och john tyckte det var jättekul iaf. håller på att ladda över bilder från min telefon nu, om nån undra alltså.
men, match mot lillpite ikväll på pitholm, matchstart halv åtta typ. härlig info där. gullig avrundning också, puss!


söt 13:37 (elit)-bild. älskar maris min, å att hon är suddig. jojjo, emmy, maris, ebba, maris, emma å jag.

D A G 1 3 : D U O C H N Å G O N K L A S S K O M P I S .


hade it nån på mig + nån i klassen på mammas dator, så tog en på bara en klasskompis!

R A D I O E D I T

Hej, är påväg till älvsbyn nu. Känner mig gode taggad, bra känsla! Fixade en ny spellista med taggande låtar, lyssnar på den nu. Gjorde två tårtor innan jag for, vet it om de är ätbara, det återstår att se! Lägger ut dagens dag när jag är hemma. Puss!

T H U E S D A Y , W H A T A P R E T T Y N A M E

hej, sitter å lyssnar på musik, åt just frukost. får se hur dagen blir, känner mig inte särskillt taggad på något för tillfället. hade värsta drömmen om new york i natt, min drömstad nummer 1. skulle bli lagomt lycklig om jag fick fara dit. har match med 97orna ikväll i älvsbyn, får la se hur det går. men snart kommer min skjuts, puss!

V A L E N T I N E ' S D A Y

glad alla hjärtansdag! ♥
är just nu med flickan på bilden, vi gör inget typ, haha. men pussar!


D A G 1 2 : E N B I L D P Å N Å G O N D U H A R V A R I T K Ä R I .


HE-HE-HE. züt.

S A M E M E , J U S T A B I T S T R O N G E R

KILLAR
en kille som har samma humor som dig: typ jesper
en kille som gör dig glad: ******
en kille som du tycker om: tim, när han är snäll
en kille du tycker har skön stil: jesper
din bästa killkompis: vet it
en kille du saknar: en
en kille du ser upp till: kim ekdahl du rietz

SENASTE 
Personen du kramade?: mamma typ
Personen du tänkte på?: moagabrielsson
Personen som sov i din säng?: jag
Personen du skrev med på msn?: jesper, max eller hevi
Personen du var med?: amanda
Djuret du köpte?: inget,
Senaste klädesplagget du köpte?: tröja
Maten du åt?: pommes & hamburgare
Gången du spydde?: typ 2002 eller nåt

KOMPISAR:
En kompis du älskar riktigt mycket: amanda tror jag 
Din bästa kompis: amanda & malin trorja
En kompis du glidit ifrån: lydia
En kompis du kommit nära: emma, eller närmare iaf


HAR DU NÅGONSIN
sovit i en annan säng? ja
hånglat på en bio? nej
hånglat i skogen? näpp
kört över hastighetsgränsen? nej
målat om ditt rum? inte det
dansat framför en spegel? ja
dumpat någon? mja
stulit pengar från en kompis? skulle aldrig kunna göra det, och har aldig gjort det heller
hoppat in i en bil med folk du just träffat? nä
varit i slagsmål? jå
smugit ur ditt hus? nä, eller typ
haft känslor för någon som inte känt detsamma? ja
hånglat med en främling? nä
älskar eller saknar någon nu? ja

NÅGON/VEM/HAR DU/DAGENS
någon som förstår dig: ******
någon som du saknar: ******
något du längtar efter: handbollsträning
vem kramade dig senast: mamma typ

vem ringde dig senast: dolt
vem ringde du senast: pappa
vem var hemma hos dig senast: ******
vem var du hemma hos senast: amanda
har du några kärleksproblem: kanske
har du käkat något idag: jo
har du pratat med ngn idag: ja
har du gråtit idag: nej
har du skrattat idag: nja
Dagens outfit: t-shirt å pjamasbyxor
Dagens låt: driving one of your cars - lisa miskovsky & från och med du - oskar linnros
Dagens dusch: ikväll
Dagens frisyr: uppsatt, slitet
Dagens smink: osminkad
Dagens vill ha: lov
Dagens drog: sömn
Dagens tråkigaste: huvudvärk
Dagens roligaste: handbollsträning
Dagens finaste: lars winnerbäck
Dagens måste: somna tidigt ikv
Dagens dricka: bubbelvatten


D A G 1 1 : N Å G O N D U K A N B E R Ä T T A A L L T F Ö R .


hihi, bild från 2009. (a) ♥

D A G 1 0 : N Å G O N D U T Y C K E R Ä R V Ä L D I G T S N Ä L L .


flickan till höger. ♥

M Y T O W N

Hej alla söta, sitter hos amanda å bara är typ. Har ändå kul, fast vi it gör nå egentligen. Dag 10 kommer antagligen ikväll eller imorgon. Det blir nog att vara här till typ tolv eller nå sånt, ska te farfar imorgon. Dagen har spenderats på pitholm, dömde 00/01, fett lättförtjänade pengar. Men ska skratta åt amanda nu, hon gör ett bildkollage med fula bilder på mig. Söt ens. Men älskar henne ändå! <3 Puss.

D A G 9 : N Å G O N I D I N S L Ä K T .


nyaste bilden också... kusin mina, hilda å moster hanna. åså typ pappas haka å mun där uppe i hörnet, snyyyggt.


S E E Y O U T H E R E

hej,
kom just hem från vår hemliga specialträning nummer två. den första var självförsvar för tjejer och den här gången var det klättring! eller ja, inte bara klättring, höghöjdsbana också. känner mig gode stolt, klättra högst upp på den lättaste svåraste klätterväggen och gick hela höghöjdsbanan! mina händer är typ dödade, men det var det värt. kommer bilder sen när håkan lagt upp dem, om de finns några bra alltså.
var ju som sagt i skolan idag, typ sjukt, men jag hade längtat, och det var faktiskt en helt okej dag. bakade bullar för första gången i mitt liv på hkn, hade det tjillpill i kyrkan, intervjuade jojjo på spanskan, fick tillbaka mvg-uppsatsen på engelskan och ägde ut alla på volleyboll. nu ljög jag på en av sakerna, gissa vilken? ;-)
nä, så lejda ska vi it vara, men idrotten var så sjukt tråkig. vi fick it köra på stor plan som vi tjejer alltid brukar göra, utan vi var tvugna spela två mot två på typ miniplaner, plus att killarna var med. ah, det sög iaf.
men nu ska jag äta, duscha å sova. puss på er!


HAHAHA, randombild på mig å linnéa, typ påväg hem från nån fotbollsmatch, HAHAHAHAHAH.

D A G 8 : E N P E R S O N S O M D U S A K N A R .


haha snygging! ♥ malin stenström, du är underbar! å galen! ;-) :-*

D A G 7 : E N B I L D S O M D U A L D R I G L A G T U P P .


haha, kul bild ens.

L O O K I N G F O R S O M E T H I N G D U M B T O D O

hej. fick it fara på skolan idag för mamma, kulliv. jag trodde it jag skulle säga det här, men jag saknar skolan efter två dagar. igår var jag typ helt inställd på att fara på skolan idag, så får jag it. aja, ligger å ser project runway, det är säsong två tror jag, iaf den med santino. han är typ galen, haha. inatt har jag bara drömt om en sak, handboll. har it spelat på 10 dar, wäääh. it ens tränat. har typ överskottsenergi, men orkar inte göra något, fail. saknar de som fan iaf. btw, är det bara jag som hatar oprah? asså programmet. jag tycker det är så sjukt tråkigt och bara allmänt lejt. haha, läste just igenom vad jag skrivit, bra att allt hänger ihop. ;-) men puss!

L O V E I S T H I S , T H I S I S L O V E

Hej, sitter i soffan å ser grown-ups igen, den är fortfarande bra. När jag gick å la mig somna jag aldrig, jag låg å läste inlägg från emil.blogg.se's arkiv. Underbar blogg, har sagt det förr, men asså den är jättebra, ärligt. Men ska se klart nu, puss!

T I M E C H A N G E S , B U T S T I L L S T A Y S T H E S A M E

hej,
är hemma från skolan idag, har huvudvärk som jag vet it vad. smiiiid att jag blev sjuk just på en tisdag, då vi har bild som jag hade sett fram emot ungefär hur mycket som helst. valde ju rätt dag också, idag är vi nio stycken från klassen som är sjuka, jag, amanda, lollo, sanna, martin, david, gustav, felix å sebbe. roligt att det är typ de som brukar vara med varandra som är sjuka. jag & amanda, sanna & lollo, martin, david & gustav och felix & sebbe. sist jag var sjuk så jag var tvungen vara hemma från skolan var faktiskt exakt ett år sedan, som ses här, här och här. märker nu hur jobbigt det är att läsa sånna inlägg, hemskt.
vaknade iaf först vid sju, steg upp och insåg att jag inte skulle kunna fara på skolan idag, så jag gick och la mig och somnade om. vaknade igen vid halv elva trorja det var, gick upp, tog en ipren och satte mig och såg Salt. den var bra, fast även här var det som att den inte riktigt var klar när den slutade. ah, men sen åt jag å nu ska jag gå och lägga mig, pappa tror att jag kan ha feber, så ska försöka sova lite. puss!


naaawie, lilla amanda. :')

D A G 6 : E N B I L D P Å E N V Ä N D U I N T E V A R I T M E D P Å L Ä N G E .


jesper göras, hahah. hade massa värre bilder på han, men ville it vara jättedum. ;-)


L I K E A H U R R I C A N E

jag saknar sommaren, bara så ni vet menar jag. sitter å lyssnar igenom min spellista från i somras, blir typ helt taggad, vill bara dra ut till stugan å bada med malin. är typ påväg att ställa mig upp å gå å leta fram min bikini, å så tittar jag ut och lixom, juste. wäääh, vintern kan ta slut nu, okej? vore jättejättesnällt. :')
min mobil har slut ström också. orkar jag gå och hämta laddaren som ligger ca tre meter bort, stoppa in den i ett uttag och sedan starta upp min mobil igen? kändes väldigt jobbigt, speciellt då det inte ens är säkert att jag fått något sms. men tror faktiskt jag har fått det, så då vore det ju värt det. okej, jag gör så här: hämtar laddaren, stoppar in den i vägguttaget utmed teven och sen är jag bänkad där fram tills jag inte kan hålla ögonen öppna längre? great plan mate. kör på det, puss! hihi, juste, skulle egenligen skriva om nå annat, men de glömde jag bort! ;-)


haha vafan? amen har man tråkigt så har man antar jag.

D A G 5 : E N G A M M A L B I L D P Å D I G S J Ä L V .


eller vänta, var det gammal? för den här tog jag ju igår...

B O Y S D O N ' T C R Y

rubriken, det måste vara det mest falska som finns. alla gråter. å då menar jag alla. jag älskar när killar visar sina känslor, å tycker det är så sjukt lejt att de flesta killar typ inte kan visa någon känsla, å det är förjävligt. jag menar, det ska ju it spela någon roll om man är tjej eller kille när man ska visa sina känslor? bara en tanke jag fick då jag hörde den låten. en annan sak jag älskar som killar gör är när de ska beskydda eller trösta tjejer å de lägger en arm runt tjejens midja å bara håller om henne. men nu spårade jag ur, gonatt.

Tumblr_lg7ksfrlvj1qga6uho1_500_large

D A G 4 : E N B I L D P Å E N K O N S T I G T I D I D I T T L I V .


det här var en konstig tid i mitt liv eftersom att det enda jag gjorde var att vara med emma å tim typ. helt seriöst, de var mitt liv, de enda jag var med typ. eller om jag då var med någon annan var jag alltid med dem också. tim försökte typ få ihop mig med martin i klassen å massa annan sån skit. men det var kul så länge det varade, men sen bråkade jag å tim och jag och amanda hittade varandra, å efter det gled jag å tim isär.

W H E N I M I S S Y O U

Hej, Ligger å fryser i soffan, mina fötter är typ isbitar, skönt. Det blev ingen träning ikväll, halsen kände it för det. Sämst, har it tränat sen förra onsdagen, å it spela sen i söndags. Känns inte roligt alls, typ cepe. Blir typ att se grown-ups ikväll, såg i rymden finns inga känslor igår. Det är en av de bästa filmer jag har sett, simon är så sjukt söt å jag blev typ kär. Det enda dåliga var att det kändes som att den it var slut än, att det skulle hända mer. Men nu ska jag se klart shear genius, puss!

D A G 3 : E N P E R S O N I D I N F A M I L J .


syster som har smittat mig med förkylning typ, smiiid.

D A G 2 : E N B I L D P Å N Å G O N D U Ä L S K A R .


underbar människa, finns så mycket jag kan säga om dig, orden räcker inte till. du är min bästa vän och jag älskar dig. ett år har gått, det ska bli fler, right? <3 skulle kunna skriva hur jävla lång text som helst om dig, men jag hoppas och tror att du vet hur mycket du betyder och hur mycket du har hjälpt mig under året som gått. men nu ska jag sluta skriva, men hoppas du fortfarande förstår att du betyder! jag älskar dig. <3
å du, jag tog den finaste bilden från min mobil, okej? ;-)

S E C R E T S

someone, somewhere
you know you're out there
serching as hard as you can
for the one who'll become your man
but tonight you'll break free
become the girl everyone will see
dance until you drop
'cus you know there's no time to stop
can't see, can't hear
no time, come near
just feel, the beat
breathe in, we'll meet
all you need, the dance
this is your second chance

Tumblr_lf39oszb0i1qe937xo1_500_large


D A G 1 : E N B I L D P Å M Ä N N I S K O R D U U M G Å S O F T A M E D .


8 underbara flickor, älskar er!


3 0 D A Y S

ja, då kör jag på det här!

Dag 1: En bild på människor du umgås ofta med.
Dag 2: En bild på någon du älskar.
Dag 3: En bild på någon i din familj.
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv.
Dag 5: En gammal bild på dig själv.
Dag 6: En bild på en vän du inte varit med på länge.
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp.
Dag 8: En person som du saknar.
Dag 9: Någon i din släkt.
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll.
Dag 11: En person du kan berätta allt för.
Dag 12: En bild på någon du har varit kär i.
Dag 13: Du och någon klasskompis.
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider.
Dag 15: En person som du vill vara med.
Dag 16: En bild på dig själv.
Dag 17: En ovanlig bild.
Dag 18: En bild på din fritid.
Dag 19: En person som är snygg.
Dag 20: En bild på dina närmaste.
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig.
Dag 22: En bild på en tid du saknar.
Dag 23: En bild från i sommras.
Dag 24: En bild som gör dig glad.
Dag 25: En person som alltid gör dig glad.
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med.
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt.
Dag 28: En tokig bild.
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv.
Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

let's start right now, brb med dag 1

U P P I S

Hej, sitter i uppis med massa, har strax bild, soft. Ska typ gå strax, puss!

RSS 2.0