Bokstav-käpp.

Gjorde just två upptäckter som gjorde mig glad, och två som fick mig att börja gråta typ. En av de roliga sakerna var att jag märkte att min fina vän Sanna har bloggat åt mig! Det var veldi snällt, och gode kul. Sen är ju Ebbas inlägg (ni borde själva lista ut vilket det är) en annan sak, fast du är ändå gode bra Ebba... :-)
En av sakerna som fick mina tårar att rinna var denna fina video. Såg den på Maries blogg, eller jag har ju sett den på jättemånga andra bloggar och sånt, men jag såg själva filmen först idag efter att ha läst Maries recension eller vad jag nu ska kalla den. Kan bara hålla med henne, och sen får ni bestämma själva vad ni tycker och vad ni vill göra med den. Jag älskar iallafall hur den är klippt, musiksatt och filmad, sen är ju budskapet riktigt rörande det också. Det är okej att känna.


Hehe

Det är ganska kul tt blogg åy lina tycker ja, jag har så mycke å säga! Å titta vilken gullig bild ja hitta på lina!! :D


Hejigen..

Har inte mycke att göra just nu, har rast och är alldeles själv, så då bloggar ja åt linA igen:D


Ebba är jävligt bra!!

Tjena guys, lina som skriver ofc. Ebba är grymt bra och jag vill va som henne!!!


Tjobre!

Sanna här!
Tänkte blogga åt lina eftersom hon sällan gör det själv. Fast hon vet inte om att jag gör det, så detta blir en överraskning! Hihi, busig ja är! Hon glömde att logga ut från min mobil när hon blogga igår :D
Själv sitter jag i uppis idag och säljer grejjer, niice ;)
Såja, nu blir linas läsare nöjda, kanske kikar in nån mer gång å gästbloggar lite!

/Sannaaa


Orienteringsprov

Hej!
Sanna var väldigt snäll och laddade hem blogg.se-appen bara så att jag kunde blogga, tack tack!
Just nu chillar vi i sporthallen, Sanna, Emma och Maris håller på att passa med en handboll, tror typ de kan... :-P
Lollo och Moa for just iväg mot deras orienteringsprov, Lollo bad mig hälsa att hon hyperventilerade och Moa var för nervös för att säga något.
Jag startar 14:20 och Maris 14:18, undra vad som kommer hända där...
Om jag inte tar mig ut levande ska ni veta att min blogg sög ända in i det sista.
På min begravning ska Amanda och Jesper sjunga duett och den andra bilden nedan ska vara en stor förstorning på min minnesstund.


PEPEPEPEPEPE.


Hard working.


I keep bleeding love.

Drar mig mot LF för att döma 99or nu, sen träning!


And I could be your favourite girl, now tell me boy wouldn't that be sweet?

Säger godmorgon med två låtar, nostalgivarning!





Ha en bra dag!

Here we are again, circles never end.

Träningen var väldigt rolig må jag säga. Tog ut mina aggresioner i skotten, stackars väggen bakom målet...
Skämt å sido, det gick faktiskt ganska bra idag. Kommer dock ha en aning träningsvärk i ryggen imorgon, men det är det värt! Det är väldigt stor skillnad på att spela med damerna och A-flick, tempot är tre gånger högre ungefär. Känns bra, och tror helgen kommer bli rolig.
Nu ska jag äta något och sedan blir det duschen och sängen. Godnatt!


från breddlägret i julas, nog är jag söt när jag spelar handboll nog.



Next time I'll be braviour, I'll be my own savior.

Sen jag skrev sist har jag hunnit vara arg, äcklad, ledsen, glad och besviken. Våran spotify fuckade upp och tog bort alla spellistor, så fick damp och började gråta så pappa var tvungen lugna ner mig, hade typ panik också. Men nu är det bra igen. Eller bättre i alla fall. Ska på träning på typ en timme, måste ju träna innan vi ska till Umeå i helgen. Fick ett förvånande samtal idag också, men det var lite kul ändå. 
Vad tycker ni om att jag lägger upp musik hela tiden istället för bilder förresten? Tycker själv det är jobbigt när andra gör det, fast intressant också. K Lina, K.  


I don't know why I can't keep my eyes of you.



I just want your kiss boy, I just want your kiss.

Fy sate vad det regnar! Det är inte ens roligt, var så otroligt blöt när jag kom hem.
Skolan var grymt slapp, på svenskan fick Mona-Lisa typ damp och på bilden målade jag lite på min tavla och sen gjorde jag en ros i lera. Efter lunchen fick vi sluta, och då for jag, Amanda, Moa och Sanna till stan i spöregnet. Efter en stund anslöt sig Moa till oss, och efter ännu en stund kom Louise också. Vi satte oss på Nodo och drack varm vit choklad och åt chokladbollar, eller alla utom Louise som lyxade till det och tog cheesecake. Efter det pallade jag inte mer och for hem, var för blöt och hade en aning ont i huvudet. Fick ett sms om att fotbollsträningen är inställd också, så sitter och taggar handbollsträning istället.
Nu ska jag gå och rengöra kattlådan, vet att ni är avundsjuka.



blir jävligt glad av den här låten, den är grymt härlig!

Dreams, that's where I have to go to see your pretty face anymore.

God morgon!
Sitter och dricker en kopp te, ska alldeles strax dra mig mot skolan. Får hoppas att det inte hinner börja regna igen innan jag kommit dit. I alla fall, vi börjar nio och slutar typ halv ett och har bara två lektioner, varav en är estetval. Lät inte helt fel!
Efter skolan drar jag och Amanda in till stan hade vi tänkt, måste mest troligt fixa praoplats båda två... Ojsan. Blir väl att vara där ett tag och ikväll har jag dubbla träningar.


går på repeat hos mig just nu, oroligt bra! ♥

Underskatta inte de saker jag kommer göra.

Jag kommer aldrig på någon bra början på mina inlägg, utom på det i söndags då, jag och Marie är fan pro.
Jamen i alla fall, jag har inte varit på skolan idag eller igår, har haft ont i halsen, huvudet och nacken och sen lite feber på det också. Imorgon blir det då skola, vare sig jag är helt frisk eller inte. Halsen har lugnat sig en del efter fem koppar varmt te och typ 1023495 st halstabletter (om man tar bort 1023489 st alltså) och vad gäller huvudvärken är det bara att ta en ipren och bita ihop.
Igår såg jag tre filmer och fyra OTH-avsnitt innan pappa kom hem där vid halv fem och fixade tvn igen. Trodde vi var utan både tv och internet, men det visade sig att vi bara glömt koppla in antennsladden... Bra där alltså.
Idag väckte mamma mig vid halv elva, så gjorde lite frukost och satte mig vid tvn. Sen har jag suttit där hela dagen ganska precis, såg Valentine's Day för tredje gången med mamma där vid fyra ungefär. Kom ut ur duschen för en stund sen, satte mig vid datorn och kollade runt på youtube. Det är otroligt irriterande att inte alla Adeles låtar finns på spotify, speciellt att inte Set Fire to the Rain finns där. ´

Det var en gång en flicka och en webbkamera...


I heard it screaming out your name.



Jag har ingen rubrik.

Karin!
Flocklanet igår var väldigt roligt. Jag skaffade Skype, gjorde en användare på GoSupermodel, spelade En liten bil, fick panik, åt jordnötsringar, såg när Marie och Emmy spelade Zelda, flummade, skrattade, chillade och busade.
Det var bara jag, Emmy och Marie som var tappra och klarade av att lana, noobsen for hem vid typ tre. Idag gjorde jag och Marie specialplättar med hemligt recept till Emmy, de var otroligt goda!
Sen såg vi på barnkanalen, kollade klipp på youtube och sen for jag hem. Jag har typ bara chillat och varit flummig och skrattat i min ensamhet. Som Henke sa, det är inte lätt när det är svårt. Nu ska jag se Awkward.



:P

Dagens vill ha: hela knän osv.
Dagens klädsen: Fotbollskläder, mjukisar och atm jeans & t-shirt.
Dagens frisyr: Uppsatt.
Dagens låt: Kvistar & Palt - Eljest! / Elektropop - Oleg
Dagens planer: äta, flocklan
Dagens saknad: Sommarlov, solen, Johannas stuga med flocken.
Dagens dummaste: Kanske Ronja, som la upp Mangedansen på facebook (dock inte särskillt dumt), annars vet jag it.
Dagens misslyckande:
Dagens drog: heroin :P:P:P:P:P:P:P:P nä, men typ socker.
Dagens köp: godis & dricka, flådigt.
Dagens godis: dumleklubba, nostalig där alltså.
Dagens humör: glad/trött/glad
Dagens citat: Johanna: Så tjock. Inte Emmys släkting: Jaha, men du är lång! (Bra diss där, verkligen... :P)
Dagens roligaste: Att komma till dmfinal, göra mål (hej tolv år), flumma på i omklädningsrummet.

Bara för att jag kände för att blogga och berätta om min dag fast inte skriva om den härmade jag Emma, så då vet ni.


Randombild från Gothia, söta var vi iallafall.

-

I'll be here, waiting for you to understand that I've been here all along.

SÖTLINA



hitta en fin bild på lina, hon säger att hon är tolv, men jag tror hon är tretton faktiskt....
lina är gode söt, tycker inte ni de? :D
aja de är i alla fall amanda som skriver.

Om allt försvinner.

Dagen har varit dryg, fast ändå rolig och ganska lång, fast den kändes kort på eftermiddagen. Fattar allt på kemin också, yes! Och på slöjden lyckades jag börja med min broderigrej, med Veronicas hjälp alltså. Vet inte vad som händer ikväll, killarna har match på Heden klockan 6 men vet inte om jag ids fara och titta. Och jag är otrooooooooligt sugen på gravad lax. HUR GOTT? Fysate så gott. Ska gå och kolla om vi har nån sån i frysen lite senare. Hoppas det, det skulle fan göra min dag.

Läste just det jag har skrivit. Bra att allt hänger ihop och är intressant alltså. Bra jobbat Lina, bra. Får man skriva lika bra och intressanta inlägg som dig eller?
Äh, fuck it.



nog har vi stekt förr nog.


Oj.

Header på plats! Fan vad bra jag är alltså.

.

Min blogg suger, orkar inte med den just nu heller. Återkommer då jag orkat göra en ny header eller har något vettigt att skriva om. Då vet ni. Hejdå.

RSS 2.0