You're insecure, don't know what for.

Mina kära vänner berättade på slöjden att jag var väldigt dålig på att uppdatera. "Säg något annat jag redan vet", var väl ungefär min reaktion. Men har inte haft någon ork till det. Jag ligger helt utslagen i soffan varje kväll, är förkyld och har ständig huvudvärk. Som ett plus har mitt balanssinne gått och gömt sig någonstans också. Skulle nog inte ha spelat i helgen, men nog gjorde jag det ändå, så nu är min förkylning alltså värre. Tränade inte i måndags och ska inte träna ikväll. Får se hur det blir med morgondagen, det beror helt på dagsformen.
Helgen var iallafall väldigt rolig, även om vi inte lyckades fixa någon poäng, som vi verkligen förtjänade i Sollefteå-matchen. Men att bo på spökhotell med världens sämsta hotellfrukost i ett rum med Sandra, bli ihjälskrämd av typ halva laget + hon som jobbade där, leka dobidoo ovs. var riktigt trevligt. Kanske inte låter så, men det var det.
Imorgon har jag spanskauppsats, och tro det eller ej, men jag kan faktiskt nästan allt! Det ska jag fira med att mysa i soffan framför lite Big Bang Therory. Skulle inte sitta helt fel med lite papparkakor till heller...



Bildbrist (nä, ofta?! det har ju aldrig hänt förr?!) så snor bilder från Johanna hela tiden (förlåt Johanna).
Det här är iallafall från i måndags, vi hade haft idrott där jag var så jävla sur att jag inte kunde spela mer, ville bara slå någon typ. Och sedan hade vi spanska där jag och Carro började käfta typ, men jag vann och jag hade rätt så efter det höjdes mitt humör lite (observera lite). Ja, och sedan i slutet tog vi den här bilden, först tog vi en där vi faktiskt var sura, inte ledsna, men den var för snygg för internet.

-

Hade No-prov idag, tror det gick hyfsat iallafall. På idotten uppfann jag Linasteg, gjorde massa armar och skrattade söder typ. Som Johanna skrev, vår grupp äger. På spanskan skrev jag klart min uppsats som jag ska kunna utantill på måndag eller torsdag. Om jag ids tar jag med den till Sollefteå och pluggar lite men tror inte det blir så faktiskt. Ikväll blir det mest troligt hockey, mysigt.


Du är gode bra.


Djupare, kanske.

Vet ni hur duktig jag har varit idag?! Jag har skrivit klart min krönika, gjort hela bokrecensionen och nu ska jag skriva en kärleksdikt och på en halvtimme har jag träning. Är fan stolt. När jag kommer hem från träningen ska jag plugga HK, lär somna med boken i handen. Wish me luck!


Fifty-nine.

Jag är glaaaaad. Trodde jag skulle vara helt sur och typ död idag eftersom jag ska försöka stiga upp en halvtimme tidigare på morgonen från och med nu, men inte det! Det blev en omvänd effekt typ. Dagen började dock inte så bra, eftersom att en pedal ramlade av cykeln på väg till skolan. Då fick jag och Amanda gå med Gustav istället, och efter en liten stund anslöt sig Johanna också. På skolan redovisade jag om Chile, så otroligt skönt att ha gjort bort det. Och det gick typ bra, även om hela klassen typ sov när jag pratade. Tydligen tycker inte de att histora, ekonomi, utbilding och religion är särskilt intressant...
Sedan flöt dagen på bra. Idrotten var fan outstanding. Först berättar Hevi att vi inte har någon spanska när vi kommer in i omklädningsrummet och sedan får jag, Johanna och Tea vara i samma lag på basketen. Var den roligaste idrottslektionen på länge, och då var vi ändå ganska seriösa. Vi hade ju ingen spanska som sagt, och att sluta 50 minuter tidagare satt ju inte helt fel. Kämpade mig hem med cykeln och nu sitter jag och dricker vaniljte. Ska vara duktig och göra klart min kärlekskrönika nu, hitta en kärleksbok jag läst, börja på bokrecensionen och sedan plugga till HKn. Hur duktig?


Ah, såhär såg jag ut idag. Tänkte köra på det från och med nu, snyggt va?!

Photographs.



NI ÄR FINA!

Såg just att jag hade besöksrekord för de senaste 6 månaderna typ, wiiiiho. Gullungar.

Moments of happiness.

Jag är typ hög på musik just nu, jag skojar inte. Fixade en ny spellista, feelings involved. Klicka så hamnar ni där.

Jag skulle egentligen plugga i helgen, men tror ni jag har gjort det? Eh, nej. Och hellweek är på ingång. Jag vill bara gräva ner mig i ett hål djupt ner i marken och komma fram lördag morgon då jag går på bussen mot Härnösand & Sollefteå. Jag måste göra klart Kärlekshandboken, plugga till ett HK-prov där jag inte vet vad vi har om typ, förbereda SO-redovisningen, plugga till NO-provet och skriva klart min uppsats på spanskan plus lära mig den utantill. Har jag börjat på något av detta? Nej. All heroes apply.
Jag är fan bäst på att skjuta allt till sista dagen. Inte för att det är bra eller så. Har inte sökt till något handbollsgymnasium än heller, fanfanfan. Som en extra glad nyhet blev min cykel stulen i fredags. Jävla idiot.
But you have to stay positive! Jo tjena.
Men ni var iallafall duktiga på att fråga i min frågelåda idag, ni är ganska fina. Nu vill jag se en kärleksfilm, gråta sönder typ. Fråga mig inte varför, för jag vet inte. Eller tror jag skulle må bra av det på något konstigt sätt. Vi får väl se.


Fotade båda mina systrar i lördags, tänkte redigera några och lägga upp lite senare. Här är iallafall en av alla. Lite busig va?

Gozamos la vida.




:P :P :P :P

Tur vi är mogna iallafall.

Jag älskar Glosboken.


Jag har alltid rätt. ♥

The Script.

Idag är det alla krossade hjärtans dag.
Tumblr_l7gpjo4zsq1qa2xkro1_500_large
Tumblr_ldvsa163bm1qf6py6o1_500_large

Tumblr_loxwc5yuas1qcxieko1_400_large_large


Dömde 99or i morse, inkasserar 400 kronor på måndag för det och det känns inte helt fel. Kassan har sinat på sistonde, pågrund av bland annat Luleåbesöket & flådkvällar. Men nu blir det alltså ändring på det, ska tjäna lite mer pengar nästa söndag också.
Efter att ha kommit hem nästan 40 minuter senare än beräknat satte jag mig och såg klart en film från igår. Såg lite teve och sedan såg jag Bad Teacher, ganska så rolig film. Älskar hela scenen när tjockisen kör in i bilen med en moppe, höll på att dö av skratt när jag såg det, fick ingen luft alls. Kärlek till det.
Kvällen spenderades med flocken, så jag var inte foreveralone hela dagen. Jag anslöt mig till Emmy och Ebba på ICA, och där satt vi tills de andras avslutning var klar. Sedan drog vi vidare till Tea, åt världens godaste mango, skrattade åt Moas ruttna mango och såg film. Jag och Moa hann bli skrämda av Anton också, just det.
Kom hem för en stund sedan, ska strax gå i sängs, ska till Arvidsjaur imorgon. Jag tycker det är skitmysigt att åka bil långt, så det blir mys, men skulle vilja vara hemma och se hockey med flocken istället.

Vet ni? Jag åt årets (okej, halvårets) första pepparkaka idag. Det var väldigt gott. Längtar tills julen, hoppas på det bästa. November är fan årets tråkigaste månad, vi kan skippa den och gå direkt till december. Ok? Ok.

Foster The People - Pumped Up Kicks

Träningen gick väl helt okej. Min rygg gav upp i slutet, men efter ca 2h är det väl okej. Sitter och spammar lite i Flocken på facebook, fisk för tusan! Vi spårar lite, men det är okej. Nämen nu ni, nu ska jag duscha lite och sedan sova! (Sova: Ligga i min säng och ha ont i nacken & spela spel på min telefon tills jag somnar med den i handen.)
Frågor på det?


?



En fråga bara, varför äter Moa upp sitt hår? Var inte maten god?


En andra måndag.

Jag har inte haft en bra dag. Började med att ramla med moppen, sedan flöt väl förmiddagen på helt okej, men på matten hade vi prov och jag skrev att 3x10 upphöjt i 200 plus 8x10 upphöjt i 201 var 8,3x10 upphöjt i 401, och det ska vara upphöjt i 201. Fick jävlat damp, började typ gråta och var svinsur. På svenskan skrev jag om olycklig kärlek och blev bara ännu argare, kom även på ett ämne till min krönika, alla jävla p12or som har varit tillsammans i typ en halv vecka och säger typ: Jag älskar dig, du är mitt allt, vi kommer alltid vara tillsammans osv osv. Ska skriva om hur de gör att orden jag älskar dig tappar betydelse och bara är något de säger för att alla andra säger det. Idag ska vi träna med flickor 98, känns bra att jag är söjn sur då. Kommer typ slå till något snart. KLJLHKJEHTIUHBNFKMDHJHGEAHÖQÄPWENHGF


Spanskan var då kul i alla fall.


Spanska



Så jävla dålig.

Åh, träningen var så otroligt rolig, jag orkar fan inte. Så jävla dålig, så otroligt jävla dålig! Haha, vi får väl se imorgon.
Nu ska jag duscha och sova, och jag har fortfarade Sexy and I know it på hjärnan. Intresseklubben antecknar.


Hahahahahahahahah...

Lämna ett meddelande efter tonen.

Känner mig bra då jag fick en fläskläpp när jag busade med Walle... Tack för det, älskade hund.

Toppsås.

Tror ni att jag skrev något alls? Eh, nej. Men jag var ju iallafall duktig och gjorde middag. Köttfärsspett utan spett i tortillabröd med lök, paprika, hummus och vitsås (hej flocken). Nu dricker jag min andra tekopp för dagen, mitt nya beroende typ. Vaniljte är sååååå gott.
Annars då? Jag hittade en blogg som var lite intressant, men den får ni inte veta vad det var för någon eftersom att ni bara skulle tycka att den är dålig. I'm sorry everyone.
Flocken skulle på hockey, attans att jag hade träning, annars skulle det ha varit väldigt trevligt. Men vi ska ju förhoppningsvis få newbody-sakerna och dressarna idag.


Kom på en text som kanske passar till bilden: WIGGLE WIGGLE WIGGLE WIGGLE WIGGLE YEAH.

I found love in a hopeless place.

Juste, glömde säga att vi hade första övningen inför lucia idag. Kommer låta asbra ju, eller? Killarna sjunger oseriöst, utan takt, typ vrålar och tjejerna sitter tysta. BEST PREFORMANCE EVER!
Nej men vi får väl se hur det blir med det där.
Jag orkar typ inte att jag såg ett avsnitt av Outsourced och sen pallade jag inte något mer. Det var ju One Tree Hill på teven, så sitter och lyssnar på musik och ser på det utan ljud.
Fick värsta impulsen att typ skriva av mig, eller skriva en kärleksnovell till svenskan. Vi får väl se hur det blir med det. Har ju som vana att påbörja något och sedan inte orka fullborda det. Som det här blogginlägget alltså.

image description

Wiggle, wiggle, wiggle, yeah.

Tack Marie, Emmy & Ebba för att jag har Sexy and I know it på hjärnan.
Jag har inget att skriva på min blogg, wiho. Jag drack te nyss, och nu ser jag samma Cougar Town-avsnitt som igår. Igår såg jag att Outsourced finns att se på ch131.com, score. Så det ska jag se nu, yeah.


Väldigt sexig må jag säga.


Mamma<3

Nu ska vi ha matte å mamma ska va lärare idag, har saknat henne så det kommer att bli roligt att träffa henne! Älskar dig mamma<3


Forever alone...

Always alone.


döööööööö.

Ty för bloggrapen john. Not. Den sööööög.
Btw har jag failat på idrotten så nu har jag jävligt ont i nacken och ryggen. Får se om jag tränar idag.

Underbart

Nu har jag äntligen hittat rätt!
En kille som verkligen förstår mig, ha är verkligen underbar. Frukost på sängen i helgen och allt !
Tack martin du är bäst älskling<3



Så dålig blogrape John.

A sky full of lighters.

Ursäkta för deppinlägget igår, var bara tvungen skriva något.
Igårkväll hade vi träning till nio, och sedan vid kvart i tio bestämde jag mig för att ansluta mig till flocken. Vi såg film och skrattade. När jag kom hem vid tolv såg jag lite tv med mamma och vid halv två somnade jag.
Vaknade vid kvart i tolv, väldigt skönt att få sova ut.
Idag ska jag bara chilla typ, eller ska göra hkn, ska laga sushi till familjen. ;-)
Siktar på MVG, eller hur Marie?
Ikväll ska jag se IDOL, får se om det blir att sitta hemma eller om flocken är på g.


Just nu.

Såhär känner jag just nu.

Scaled_large

H,best,eva,miss,depressive,love,quote-c514b71209e918209df7c6f03fafde3e_h_large


Jag vill inte känna såhär. Så jävla patetiskt.

Igelkotten Markus.





PS. Sängen råkade gå sönder. DS.

Luleå.

Igår kväll var vi hos Tea och mös, såg lite film, Maris ringde, Marie blev galen, Ebba blev valross och vi skrattade en del. Efter att vi sett filmen blev det ett typ djupt snack om massa olika saker, det var skönt att prata ut.
Imorse steg jag upp klockan åtta, drog iväg till Luleå med Sanna, Moa, Tea, Emma, Amanda och Selma vid nio. Var dock nära att jag missade bussen, min moppe fick soppatorsk så jag var tvungen leda den till Viking, låsa fast den där och sedan springa till busstationen i panik eftersom att bussen gick fem över och klockan var nio noll noll när jag började springa. Men jag hann, och i Luleå köpte jag en ny börs (därför mina vänner sa grattis till mig på facebook btw) och en ny tröja. Och mat och dylikt och bussbiljetter så klart, men det förstår ni väl själva.
När vi kom hem var Tea otroligt snäll och skjutsade mig runt halva stan för att jag skulle kunna få igång min moppe, TACK! :-)


tog en liten egobild på mina nya köp, jag har inte sökt på google efter tröjan och börsen och tagit fram paintskillzen och ritat dit något. OKEJ?!


Take me back.







Sommaren 2011, kan det bli bättre?


Förändring är positivt.

2009:



2010:



2011:







Hur fan har jag sett ut? Inte för att jag ser särskillt bra ut nu, men herregud, ser typ 56482912 gånger bättre ut nu än då.

I found God, smoking his last cigarette.

Jag vaknade tidigt idag, eller vid tio, men tidigare än jag ville i alla fall. Somnade vid ett igår, låg och tänkte och försökte reda ut massa saker. Tyvärr blev det bara mer invecklat, och jag verken ut eller in just nu känns det som. Ena sekunden har jag bestämt mig för en sak och nästa är jag helt tvärt emot. Beskriv mina känslor just nu med ett ord: KAOS!
Jaja, får blicka framåt och skita att det här. Pallar inte då det bara är jag som ändras och ingen ens vet om det. Som Emma sa igår, du har förändrats mest under det här året. Kan bjussa på en bild på mig för ett år sedan och sedan en nytagen. Dock är det inte utseendet som förändrats mest, men det andra blir lite svårt att visa och jämföra.
Mamma är på stan nu och ska köpa en earcuff som jag såg igår på stan, så det blir kul att få se och prova den. Kvällen är uppbokad med flockmys, känns helt ok och väldigt mysigt.
Nu ska jag se OTH, vilket jag inte gjort på en vecka! Åh, har fan drömt om dem. Så, next up: Date med OTH-gänget!

Tumblr_lsvtmhi6co1r4ajxgo1_500_large
Han är så fiiiin.

RSS 2.0