I F E E L L I K E T H E R E ' S S O M E T H I N G M I S S I N G I N M Y D A Y T O D A Y L I F E

hej sötnosar!
nu är det så här att jag bara var tvungen prova om de tidsinställda inläggen fungerar! så ja, när detta kommer ut är jag förhoppningsvis på Pitholmssporthall och dömer 98orna. efter det, klockan 5, blire att spela match med 97orna mot lillpite och sedan träning med 95orna klockan sju till nio. så det blir en kväll i handbollens tecken! bra, puss!


moa och jag på emmas suprisepartey! haha, söt jag känner mig med en häxperuk!

I N A W O R L D F U L L O F P E O P L E

hola.
dagen har spenderats i amandas sällskap, först på stan och senare här hos henne där vi nött Robot Unicorn Attack. hem från staden fick jag med mig tre par jeanstights, det var jag i stort behov av. jag och amanda åt också på subland, och provade klänningar. det var coolt! amanda prova en skitsnygg, svart från mq, tycker hon skulle ha köpt den. ah, men kvällen kommer vara fullspäckad med massa folk, eller ja, vi får väl se hur många vi får ihop! puss.


nån gammalheader trorja, söt lr nå!

I L O V E D Y O U F I R S T , O H , I LO V E D Y O U F I R S T

hej,
har som ni ser inte bloggat på ett tag. har inte riktigt haft lust eller ork. haft 2 ganska stora prov också, så det har väl varit en del det också. bodde hos mormor i veckan, mami och papi har varit på kanarieöarna. igår natt sov jag hos amanda, och nu har vi höstlov. ah, det är väl i princip det som har hänt! funderar på att gå och duscha nu, det behövs, men jag orkar verkligen inte. ah, vi får se hur det blir med den saken men puss iaf! ♥ett cepeöga jag rita innan jag somna för typ en vecka sen, blev lite bra med redigering iaf!

Y O U K N O W , I D O N ' T T H I N K T O U A R E U S E L E S S

hej alla.
dagen har bestått av att göra absolut ingenting! suttit vid datorn som en äkta datornörd typ hela helgen, förutom när jag var på träning i fredags och igår då jag var och såg alva spela handboll. har även blivit fast i låtarna GUbben i lådan och Just The Way You Are. ♥
amen ja, ikväll är det handbollsträning, då kommer vi få veta vilka nittiosjuor som ska spela med oss nittiosexor i USM nästa helg. jag taggar typ hur mycket som helst! och just det, förlåt för dålig uppdatering, men det är inte lätt att skriva när man har noll blogglust. tror det ska bli iaf lite bättre med uppdateringen nu, men vi får se, varje gång jag sagt det har jag inte skrivit på typ flera veckor! okej, en vecka kanske, men det känns som mer. nu ska jag äta eller något sånt, pussar!


ahmen bjuder på den!

T H E R E ' S N O T A T H I N G I ' D L I K E T O C H A N G E , C U Z Y O U ' R E A M A Z I N G


justabighappyfamiliy, ♥

T H A T F E E L I N G T H A T Y O U J U S T W A N T T O L A Y D O W N I N Y O U R R O O M A N D C R Y


Girl: How much do you love me?
Boy: Look up at the sky.
Girl: Don't change the subject!
Boy: Just do it already!
Girl: Alright! So, what am I looking for?
Boy: Count how many stars there are.
Girl: That's impossible!
Boy: So is explaining how much I love you. ♥

Boyfriend: You know, I'd only change one thing about you.
Girlfriend: WHAT?!
Boyfriend: Your last name. ♥


H O W C A N I M I S S Y O U T H I S M U C H ,


when i never even had you to start with?

T H E Y S A Y T I M E H E A L S E V E R Y T H I N G , B U T I A M S T I L L W A I T I N G

hej,
ska strax gå och byta om, har träning klockan sju. idag har jag inte gjort så mycket, sovit, ätit, vart med linus och amanda, sett handboll och suttit vid datorn. känns som en väldigt miningslös dag egentligen, fast ändå inte. men nu drar jag mig bortåt, pussar!
won't you be the new one bound to shine? take the blue ones every time. all you have to do i cry, yes. all you have to do is cry.

F E E L T H E W I N D

shu, vet att mina vänner är mogna! aja, vi gör inget speciellt, men nu ska jag dra, pussar!


cepebild, men älskar den iaf!

STEK

 steeek

bajs

heeej alla nooobs ! Moa här och vi har kuuul, lina vet inte att jag gästbloggar här :) mohahahahaha ;)                    lina berättar alla sina mörkaste hemligheter just nu sen gossip... moahaha  det här sög så ska gå och göra nå som blåser :) HAHAHAHAH fattar ni motsatsen mot suga är blåsa... HAHAHAHAH      HEJRÅÅÅÅÅÅ ;Pisso<'3

B - R U D S !

hej !
sitter i amandas rum och blir tjatád på av massa folk, vi har ju överraskningsfest för emma! haha, hon blev fett  ägd, visste it nå, och så kom hon och vi ba, ÖVERRASKNING! hon ba; FUCK YOU! haha, fett härliga brudar iaf! :')
nu ska vi tydligen köra sanning eller konka, moget javet! aja, pussar!


hahah, random gammal bild!

I A M S O D A M N H A P P Y S H E D I D T H A T T O Y O U

cause you know what? you don't deserve a girl like her!
hej,
sitter å taggar inför träning, ohja! sitter även på msn å chattar med folk, trevel. ah å idag har jag lyckats tappa min lucka på mobilen, så smidig är ja. å vad som är ännu bättre är att jag har tappat den någonstans i skogen! jag vet att jag är bra, men pussar!bjuder!

O H Y E S , I T I S !

hej, har fixat en ny header nu! ska bara slänga in det här inlägget, sen blire att gå mot teven och bänka sig inför säsongspremiärerna av Desperate Housewifes och Cougar Town. ♥
ah, pussar!

I T ' S A S I G N , W E H A V E T O G O O N

hej.
dålig uppdatering, jotack jag vet. men då har ju min föräldrar faktiskt gift sig i helgen, och igår pluggade jag och sen hade vi öppethus. gick för övrigt grymt bra, både öppethus och bröllopet. hade so-prov idag, gick inte nå bra för att vara jag, kmr typ bara få G+, om ens det. sämsta betyget jag kommer få till jul kommer vara i so, ohja. aja, pussar!bröllopsoutfit, sakna! ♥

A N D W E D O N ' T K N O W W H Y

hej sötisar!
sitter och typ lejdar mig, gullat! väntar på att mormor ska komma å tvätta mitt hår (cepe javet, men de är för att det ska vara perfekt imorgon) å sen ska jag ut å fota lite med amanda! eller ja, amanda kmr fota, och jag kmr typ prata. ;-)
idag fick jag sluta 11.10, soft! dock stannade jag på skolan till 12.10, snäll som jag är, för att vänta tills amandas träslöjd börja. kungar som vi är så var syslöjden inställd, därför fick vi då sluta så tidigt! skulle egentligen ha slutat 13.20, så 2 h å 10 min tidigare.
juste, vet it om jag har berättat de, men mina föräldrar gifter sig imorgon. och jag ska vara tärna! :-)
kanske kommer något inlägg imorgon förmiddag, vi får se. men pussar!störd bild, men så är jag ju lite störd själv! ;) ♥


RSS 2.0