Övning ger färdighet.

Idag på träningen var vi nio stycken, och vi hade typ ett lång snack innan träningen började. Men det var en hyfsat rolig träning, om än inte så lång.
När vi började trodde jag mina tår skulle dö av kyla, men det löste sig.
Intresseklubben antecknar, verkligen.


Nej, jag har ingen bildbrist. Jag ville lägga ut en bild på en grön havsskölpadda, det har så otroligt mycket med inlägget att göra.

-



Två bilder sen i lördags. Var en trevlig kväll, som alltid med flocken. Igår spelade jag match, såg herrarna, såg Öjebyn, åt på Max, såg lite tv och sov.
Idag har jag hunnit vara på stan med Emma, Ebba & Amanda. Ebba lekte paparazzi under hela tiden så när den kvinnan lägger ut dem på sin blogg kommer jag sno några tror jag. I'm sorry i förväg Ebba.
Nu har jag filat mina naglar och ska snart äta (?). Emma, Ebba & Amanda kommer bli glada.

Juste, bilderna är Teas, glömde skriva det.

Handen på stjärten, Heeeeeeeej.

Jag är otroligt trött i hela kroppen, typ slut! Mår illa gör jag också, åt grillad pizza till lunch och det var jävligt mättande.
Imorse steg jag upp vid kvart i nio, och tio var jag på Pitholm för att ta en löprunda. Efter det hade vi en och en halvtimmes träning, sedan lunch, och vid kvart i två hade vi ett till träningspass. Efter det kom jag hem, chillade lite, tvingade pappa att köra mig till Willy's, köpte saker till ikväll och kom hem. Nu ska jag börja fixa mig, blir flockmiddag med utklädning ikväll. Ni får säkert nån bild på mig under kvällen, annars får ni inte det. Såg nu att jag måste raka benen också, attans! Måste skynda mig, bajsbajsbajs.

MMS 2011-10-05
Look Maris, it's horny Nala!


Vad har jag gjort idag?


Datasalen.

Jag hissar Sanna & Moas blogg, www.therandoms.devote.se, OKEYYYYYYYYYYY!

Då vet ni, nu har vi jobbat stenhårt på son, nu ska vi upp och ha mer so, och få bullar! ♥
Och sen har vi loooooov, hur skönt?!


Just kiddin'.

Gissa vem som äger?


Hola.

Nu har vi ätit lunch. Den var mystisk, typ chili con carne utan bönor med majs med tacochips. Nu är vi uppis...


551.

Det här är mitt 551a inlägg. Och jag har haft min blogg i mer än två och ett halvt år, säger det er något om min uppdatering?
Idag har jag varit i skolan, fixat så det verkligen blir gratis bullar till alla på Pitholm imorgon (synd Moa & Moa, synd), läst nya Veckorevyn som var väldigt bra, kommit på vad jag ska vara på halloween, gjort matteläxan och nästan gjort spanskan. Nu ska jag chilla i en timme tills min träning börjar, höööörs.

Btw, Emma, I'm sorry but the picture stays.

Tjo

Här kommer länknigen som emma skulle få:
www.emmispemmis96.egenblogg.se
Grattis!


Wääh.

Gårdagen var bajs. Grät typ hela tiden, mormors dator hade inte word, jag hade ont i huvudet, jag märkte att jag måste välja mellan att fara till Harnösand och Sundsvall och spela handboll eller fara till Skellefteå på fotbollsavslutningen, osv, osv.
Idag har jag gjort klart praorapporten, kört moppe i snön, fryst sönder, haft elevråd som aldrig tog slut, broderat och frysit lite mer. Kul dag va?
Ska ringa och berätta att jag slutar fotboll nu, hörs.

Bajs

Korv


Mystisk

Detta är ett hemligt inlägg, ingen vet vem som skriver, förutom två personer som sitter brevid mig, men dom lovar att inte berätta vem jag är... Just nu sitter vi iaf på *** och väntar på att våra ********** ska bli klara. Dom har **** klart om 5 minuter. Hihi, nån som kommit på vem ja är..? Jag har iallafall en grå tröja på mig idag och svarta jeans, då vet ni om ni undra!
Personen som sitter brevid mig till vänster spelar ett frisörspel på sin iphone och personen brevid den personen tittar på personen som spelar ett frisörspel på sin iphone. Nu har våra ********** **** klart så nu ska jag sluta skriva. Den som först skriver en komentar om vem jag, denna mystiska person är(och de ska ju vara rätt åxå) vinner en länkning till din blogg! Annars om du inte har en blogg får du lixom bara äran, men de är helt okey de åxå.

Niceprice på burgerking, from, mysticman...


Din mamma.

John sitter och söker på din mamma-skämt, så jävla tolv. Fast vissa är typ roliga.
Nu har vi haft svenska, och ska ha so. Hörs!


Inte bloggrape

Tjatja bloggen! Eller ska jag säga alla mina fans..
Aja, anyway, nu ska vi ha matte<3 Hk gick bra, jag gjorde världens godaste köttfärsås, antagligen blev den god om det var jag som gjorde den!
Hejdå nu börjar vi<3333


I can't accept nothing but a happy ending for this.

Träningen var rolig, men typ jobbig. Eller inte jobbig som att vi sprang mycket eller så, men typ mentalt. Många "börja hitåt, riktningsförändring där, hoppa så, vrid så, luta så, skjut där", ni fattar. Ska gå och duscha och sedan sova bort min huvudvärk, vi höres.


Ursäkta för alla bildlösa inlägg, men har inga bilder.

Vilken färg är själen baby?

Började dagen med att vakna tio över åtta, en aning för sent alltså. Men jag kom i tid och sedan flöt dagen på. Hade redskap på idrotten, det är fan inte min grej alltså. Hatar alla stationer, och då menar jag alla och jag klarar inte ens kriterierna för G på de flesta, hejdå VG...
Efter att vi gått över och fått sluta senare kom jag hem, gick ut med Walle och såg lite OTH på tvn, och kom på att jag måste fortsätta se. Så jag ska se lite av det nu, då vet ni.



Tumblr_lox7kjzvlf1qelgc4o1_500_large


Känslor.

Jag fryser, är trött och less. Ska gå och se tv, äta lite glass (smart då jag fryser) och sedan sova. Ses i skolan, taggar. Not.

Tumblr_ltds59clm61qlvnb4o1_500_large

Du kan ta dina lögner och försvinna härifrån.

Herrmatchen var sjukt spännande! Eller iallafall den sista kvarten. Jag älskar fan när det blir så, blir helt exalterad och kan typ inte sluta le. Detta är när jag tittar på sådana matcher, spelar jag själv skriker jag typ halsen av mig och blir mer och mer exalterad för varje gång vi gör mål, spelar bra i försvar eller när målvakten räddar. Det är typ de roligaste matcherna.
Ja, herrarna förlorade med 30-34 tror jag, men de låg under med typ tio mål i början av andra, så de jobbade grymt bra både framåt och bakåt i slutet. Rickard, Rickard och Anton var typ helt outstanding, Anton gjorde mål från ingen vinkel, Rickard räddade frilägen och Rickard fixade jävligt fina lägen till sig själv och till niorna.
Haha, känns som att ni som inte är handbollsintresserade fick ut mycket av det där.
Nu har jag iallafall börjat på OTH säsong 2, och jag tackar gud för att ljud och text är synkat! Det var det i och för sig i början på säsong 1 också, men who cares.
Gissa vad jag ska göra nu? Den första som gissar rätt får ingenting i en osynlig burk.


Hej hej random sneöga.

No regrets.

Blev väckt kring tio av att pappa och mamma pratade, så låg kvar i sängen och degade en stund och sedan gick jag och åt frukost. Jag har också sett klart säsong ett nu, ska börja på nästa ikväll. Intressant va?
Åt nyss lunch och ska snart hem för att byta kläder och sånt och sedan ska jag till Norrmalmia för att se herrrarna spela. Har ingen att sitta med än, men lär ju hitta någon inom kort.
Okej, bra då vet ni.

Temporary.

Ja, vet inte om den blev bra eller inte. Jag gillar den typ, men vi får väl se hur länge jag har den.
Nu ska jag stänga ner datorn och gå upp i husvagnen och sova, godnatt!

I'm sure that you had your reasons.

Wäääääh, jag har bara två avsnitt kvar av säsong ett nu!
Surströmmingen var god, och daimtårtan vi fick efteråt också. Har även hunnit äta en hel mörkchoklad med citronmoussefyllning, shit vad jag flådar i min ensamhet.
Haha, det måste se ganska roligt ut när jag ser OTH, för eftersom att ljudet är efter så lyssnar jag typ bara, och ser då och då. Så jag sitter och ritar, spelar wordfeud och kollar facebook samtidigt typ, haha.
Nu ska jag försöka fixa ihop en ny header, är något less denna.

Ingen är normal.

marie om Du har ingenting att hämta, ingenting att hämta här.:
eh, du vet väl att jag och han är tillsammans??
 
Svar: You wish! Han är min, du har ju Ketshup? ;-)


Jag har fan inget att göra annat än se OTH, nice life och grejer. Har typ sett en halv säsong idag, oj. Men det är jävligt irriterande att se, för ljudet kommer efter bilden, så det är asjobbigt när de bråkar eller något. Och ibland är det typ flera sekunder efter. Hoppas att det bara är på den här säsongen, annars kommer jag bli aggresiv.
Snart ska vi äta surströmming, det kanske låter gott.


Bjuder som jag vet inte vad. Typ drogad, jävligt snygg iallafall.

Du har ingenting att hämta, ingenting att hämta här.

Idag har jag sett OTH, duschat, sett OTH och sett OTH. Är snart klar med första säsongen, mums. Chad Michael Murray är så otroligt snygg, det är typ galet. Kvällen kommer spenderas på stugan med mormor & morfar, familjen och kusinerna, så kommer inte göra något speciellt gissar jag. Ska även sova där inatt i husvagnen så imorgon ska jag väl bara chilla typ.





Hur jävla snygg?!

Du är inte värd det längre.

Hade en förjävlig dröm inatt, vaknade upp och grät i typ en kvart, fyfan. Ja, efter det så somnade jag om och sov till typ kvart i tio, vaknade, tittade på klockan och försökte somna om i typ fyrtiofem minuter. Då jag insåg att jag inte skulle kunna somna om gick jag upp och satte mig här. Nu ska jag äta frukost och sedan se lite OTH.


Ebba, kolla vad jag hittade!

"Du har typ blivit en storbloggare!"

Citat av Johanna från kvällen. Jo jättestorbloggare med hela 13 dagliga läsare, men tack ändå.
Ja, kvällen spenderades hos Moa med några flickor, vi såg Idol, tittade i skolkatalogen, kollade på filmer på Youtube och flådade och var bara allmänt glada, som vanligt. Nu ska jag sova, länge hade jag tänkt, och vakna upp i ett tomt hus. Hur underbart?!
Godnatt.

It's time to let this go.

Sen sist jag skrev har jag typ bara sett OTH, är på avsnitt nummer fyra just nu. Måste nämligen vänta i en halvtimme efter jag sett 72 minuter, bara 10 minuter kvar nu tills jag får fortsätta se.
Hann hitta en ny låt (okej den är inte ny, men den är bra) på Viktor Frisks blogg, This Boy - James Morrison. Värd att lyssna på.


I'm still here, but it hasn't been easy.

Ok.

Sista dagen på praoen idag, oj så skönt att det är över! Visst var de söta och allt, men det var mycket jobbigare än jag trodde det skulle vara.
Ja, som synes har jag skaffat blogresponse. Nödvändigt ens, men fråga vad ni vill så svarar jag på nästan allt.
Nu ska jag se OTH.


Pedobear.

Idag har jag och Ebba bakat till småbarnen, lejdat oss framför webbkameran, skrattat som jag vet inte vad och räddat Elsa, haha.
Nu ska jag och träna, oj så roligt fast tvärtom. Ett plus i kanten är ju att Hilda tvingar oss att fara typ en halvtimme innan träningen. Not.


De som inte ger.

Tror ni jag broderade något eller? Nej, jag stannade vid datorn och såg One Tree Hill. Första avsnittet av alla faktiskt, hade aldrig sett det förr.
Träningen var helt okej, verken bra eller dålig. Eller, jo. Fick veta att jag och typ 7 till ska spela en träningsmatch utan klister imorgon mot 98orna, innan våran egen träning. Och på fredag är det a-flicksträning. Så jävla otaggad man kan bli, blev fan sur när jag fick veta det. Hade tänkt få bort min förkylning genom att ta det lugnt i veckan på träningsfronten, men nädå, nog kan jag träna två extra träningar som inte ens kommer ge något. Fan.

Allergiattack.

Alltså, ett av barnen som är på dagiset måste ju vara det roligaste barnet någonsin, iallafall när det gäller vad hon säger.
Vi såg en bild på en panda i en djurbok, och så sa jag till Ebba att hennes mormor var en panda, och då svarar Sanna (Ebbas Biggest Fan), Nää, min morfar är en panda som heter Farfar. Men han är ju min morfar.
Det var liksom ett wait what?-moment, och sen skrattade jag tills jag inte fick luft typ.
Det finns två småbarn också, Tove och Freja. De är så otroligt söta att jag håller typ på att avlida. Freja pratar typ aldrig när man frågar hon något, men hon går typ runt och sjunger för sig själv och bläddrar i böcker själv och pratar. Idag när hon gick och sjung sjöng hon Lina. Hon är gode fin.
Efter praoen idag var jag typ död, som vanligt. Man får typ galen huvudvärk av allt det där, alla barn som skriker och håller på. Kan berätta att jag verkligen inte kommer sakna vissa av barnen, nämner inga namn men du vet vem Ebba. ;-)
Har träning ikväll, så ska väl tagga upp inför det nu, kanske brodera lite också.

Ebba, jag är allergisk imorgon också, är du på?


Vadå randombild? Men det där håret var fint, typ som nu. I färgen alltså.


Score!

Fan vad pro jag känner mig, det blev hockey. Ska dra på Ica och chilla en stund först och sen blir det då hockey! Oj så trevligt. Höjres!

Tumblr_kyh80rrbyj1qal30oo1_500_large
Skulle söka efter babyn på stranden som är jävligt nöjd, och det här var vad jag hittade. Bra där.

En tigerorm, Pippiluskan och hon önskar sig också en kikare.

Dagen var rolig, men grymt jobbig. Lekte med barnen typ hela tiden, läste sagor, gungade och lekte Pippi. I slutet av dagen var det bara fyra barn kvar, och imorgon ska det komma typ 13(!) stycken.
Nu sitter jag och dricker lite te, var väldigt sugen på det av någon anledning. Och jag blev jävulskt sugen på att se hockey, liksom wait what? Men kändes som att det skulle vara kul. Så, Marie, Ebba, Emmy eller Emma, är det nå hockey ikväll som nån av er vill fara å titta på? För asså, jag följer!
Ja, så får jag som jag vill så far jag och ser hockey ikväll, annars så lär jag väl se lite tv eller någon film eller något sånt.

Och Ebba, bilden gick typ inte att sätta in i datorn? Eller min mobil kunde inte kopplas till datorn på något konstigt sätt, I'm sorry.

Tisdag.

God morgon!
Sitter och äter frukost just nu, och ska strax dra mig mot Ebba. Min mobil är typ konstig nu för tiden, idag ringde inte väckarklockan så vaknade halv nio av mig själv men ganska stor panik. Men som den storbloggare jag är så måste jag uppdatera min blogg ändå (:P).
Ha en bra dag!


För typ två eller tre veckor sen tror jag, posarLinus är på G!


Ensam utan tankar.

Satan vad jobbig träningen var. Jag skojjar inte, höll typ på att dö i slutet. Vi körde typ kontringsövningar, som inte var så jobbiga egentligen, och efter det fys som var otroligt jobbigt. Gissa vem som kommer ha grym träningsvärk imorgon?
Nu väntar lite käk och sedan duschen och sängen.

Och Emma, idag slutade vi tjugo i tre. När slutade du då vavavava?

image description
Denna bild har inte ett skit att göra med inlägget, dock fina som steker.


Ananas.

Jag har en överraskning.
Okej, nej det har jag inte, men Ebba sa så till mig nyss.
Sitter iallafall och ser The Big Bang Theory just nu, och skypar med Ebba. Eller hon sa hejdå nu, varför gör du så?!
Idag var första praodagen, jag och Ebba hade det ganska trevligt med våra nya fans och en mystisk man.
Nu ska jag börja göra mig i ordning för träningen, höres.

Ps. Mamma valde rubrik. Ds.

Och Amanda, titta vad jag har!


Att drömma är att tro.

Rättelse från förra inlägget: jag ska gulla med dagisbarnen och göra dagiset osäkert med Ebba the one and only. Annars då? Jag såg ungefär halva avsnittet av Pan Am, den verkade bra. Sen råkade jag se början av nån Batmanfilm, tycker inte de är så bra men såg ändå. Vet ni vad som faktiskt är bra? Att jag börjar nio hela veckan, catching! 45 minuters sovmorgon (men fem minuters mindre färdväg inräknat) tackar man inte nej till direkt. Nu har jorden roterat såpass mycket runt sin egen axel att det är dags att lägga sig bekvämt, dra på sig täcket, sluta ögonlocken, slappna av i hela kroppen och sjunka ner i en djup dvala tills det att ett hemskt oljud får dig att öppna ögonen om några timmar. Godnatt.

Ibland räcker det med ett simpelt "Hej".

Jag såg nyss Nick and Norah's Infinite Playlist, så otroligt bra film. Lite udda sådär, men jag tycker den var jävligt bra.
Idag har jag sovit, moppat på herrarnas match, suttit vid datorn och sett film. Det har varit söndag alltså. Hela veckan kommer vara chill, har prao så ska gulla med dagisbarnen och sådant.
Tur ni bryr er.


Ledande stjärna.

Ligger i soffan och ser The King's Speech, den är inte så bra, handlar typ om en kille som stammar. Fjärde kvällen jag bara stannar hemma och typ ser film istället för att vara med flocken, vad händer?! Jag är typ galet trött varje dag efter klockan fyra, så ska försöka sova ut imorgon, är ensam hemma på dagen när resten är i Norrfjärden på handboll så det blir skönt. Men nästa helg brudar, då är jag med på allt! (Nästan alltså...)
Matchen mot Boden idag gick typ helt ok, gjorde några tabbar i försvaret i första men i andra funkade det bra. Vi förlorade med 26-15, brände lägen nå jävulskt. Men är ändå nöjd, de spelade ju nästan lika mot Lillpite. Och mot dem gick det ju jättebra fast tvärt om.
Nu ska jag äta naturgodis och dricka Limedricka, det kanske låter gott.


Idol.

Ser idol, Moa på scen just nu. Hatar låten, men hon gör den bättre.
Åt nyss lax och potatisklyftor och efter det fixade jag efterrätt, nån choklad/hallon/gräddsak, blev väl helt okej.
Teet kallnar, vi höres.


Stan äger.

Fan vad jag steker.



Icahäng.

Steker lite, väntar på Emma och Moa. Skall flåda. Blir trevligt.


@ la casa de carro!!



!Hola!
Johanna y Lina es muy linda!! Y un poco loco... Jesper tengo una tortuga pequena es muy bueno.
Hasta luego los amigos!! :)

Mystiska

Hej. Idag sitter jag i uppis, det har varit chill, å rpligt hahahha nu tog tea telefonen!!!! Okej jag orkar inte blogga åt linaa så jag tar några smyg bilder på tjejerna heheh ^^


Utkast: Okt. 10, 2011

Vad har du för bakgrundsbild på mobilen? - En sommarbild, på mig och Moa från Johannas stuga(?). Den är iallafall jättefin.
Vad åt du senast? - Glass och macka.
Säg fem bloggar du besökt idag. - lgronlund.blogg.se, ccrazi.blogg.se, emil.blogg.se, therandoms.devote.se & marienyman.blogg.se
Vilken färg är dina trosor? - Vita.
Är tröjan du har på dig nu svart? - Ja, båda två till och med. 
Har du sminkat dig idag? - Ja. 
När var senaste gången du sprang? - Idag på träningen, för en timme sen ungefär.
Hade du utsläppt hår idag? Nej, hästsvans. 
Lägg ut en bild du tycker om. - ♥ 
image description

Vilken var den senaste lektionen du var på? - Spanska... 
Hur gammal var din mamma när du föddes? - Twenty-five.
Vilken färg är din tandborste? - Den är vit och rosa. 
Vad heter du i mellannamn? - Sara. 
Vilken var den senaste kommentaren du skrev och till vems status? - lajnahååe, till Max Johansson.
Är du oskuld? - Ja. 
Lägg ut en bild på dig själv för mer än ett år sedan. - Är inte säker på om det är ett år eller mer, men okej.


Har du några planer för de kommande 7 dagarna? - Ja. 
Har du några fobier? - Nja, eller jag ogillar spinglar väldigt mycket. 
Har du bra betyg? - Kan inte klaga. 
Vilken var den senaste mataffären du var in i? - ICA, hoppas alla antecknar! 
Vad går du/ska du söka på gymnasiet? - Ska söka typ över allt, men handbollsgymnasium, mattespets och natur typ. 
Har du örhängen just nu? - Nej. 
Vem fick du sms av senast? - Johanna. 
Vilken är din favoritårstid? - Sommar måste det bli, fast vintern är som ganska mysig också. Fast sommar slår allt! 
Lägg upp en bild från den årstiden! - Finbilden. ♥


Har du färgat hår just nu? - Ehm... Det är färgat senast i april, men har kvar färg i topparna, dock jävligt urtvättat. Så svaret är kanske kanske? 
Har du långa naglar? - Mjo, längre än de får vara egentligen! 
Vilken färg är dina naglar just nu? - Nån blåton som är aningen avskavd. 
När borstade du tänderna sist? - I morse. 
Vilken bokstav är den tredje i din senaste crush's namn på? - n?
Vilken färg är dina läppar just nu? - Röda kanske? Vet inte riktigt. 
Vad ska du göra imorgon? - Chilla i uppis med Susanna hela dagen. 
Ser du fram emot det? - Jodå. 
Vad ska du göra nu? - Duscha och sedan sova. 
Är det roligt eller tråkigt? - Det är SKÖNT!

Vissa saker känns mer än andra.

Kom just hem från skolan. Dagen har varit slapp för att ha varit torsdag, spanskan var ju chill som ni ser på inlägget nedan och svenskan som brukar vara det jobbigaste var typ kul. Vi skrev om dikten Äktenskapsfrågan, min blev pro.
Nu ska jag brodera, om jag lyckas slita mig från datorn alltså.


Vi jobbar hårt på spanskan.





carro ville också vara med, så hon posade lite med amanda, edvard och rata.

Over you.

Jag, Lina Sara Lundberg, bloggar på morgonen! Förstår ni hur sällsynt det här är?!
Ja, iallafall så ska jag strax gå ut till bussen och spara lite bensin. Det är ju nämligen gratis buss hela veckan, så ska åka resten av den. Vi får väl hoppas att Emma inte behöver åka buss!
Jag gillar te. Ok, intresseklubben antecknar?


webbkamerakvalité är inte att leka med!


What the...?






Kollade just genom lite gamla bilder som Håkan tagit, måste säga att jag är ganska... söt? :P :P :P :P :P

Grattis! ♥

Grattis Emmahpemmah på 15årsdagen och lycka till på moppeprovet imorgon! ;-)

image description

An angel.

Ligger i sängen och lyssnar på lite musik, ska försöka göra en tidig kväll ikväll, får se om jag lyckas... Har sovmorgon till nio imorgon, känns skönt och välbehövligt. Fick veta att Malin kanske ska till stugan i helgen, vore riktigt trevligt, saknar henne massor. Juste, såg mig själv på tv också. Såg förjävligt ut om jag får säga det själv. Okej, godnatt!

FÖRLÅT!

Förlåt Emma, din bloggning var också jättefin! FÖRLÅT, får jag fortfarande sitta brevid dig imorgon? <3

Cinema.

Hahaha, Sanna...
Tack för bloggningen än en gång! Väldigt fina inlägg må jag säga.
Dagen har varit seg jamen nanting, trodde vi skulle sluta efter non när vi hade två lektioner kvar. På son hade vi en vikarie som har franska också, och fick lite utbrott på oss och så. Syon var också och snackade en stund, om praoen och om gymnasiet.
Dagens roligaste måste vara Sebastian och Felix.
Vi pratade om slummen i Marocco eller vars det nu var, och så frågade vikarien vad det fanns för problem för de som bor i där. "Asså de vet inte vars tomtgränsen går." Bra Sebastian, bra.
Och Felix berättade att han ska ha en vaktfisk, jag höll fan på att dö.


en sån här han ska ha...?

Tjoene

Hej linas bloggreaders! Nu när lina bloggar så dåligt får ju vi andra rycka in och hålla bloggen uppdaterad. I alla fall, nu har vi precis haft svenska lektion och strax börjar son, hoppas på film för de äger! Eller hur lina? ;)


Tea och sanna här!


Men lina då!

Nu var det länge sen igen! Fy skäms!!
Idag har lina och tea varit med på nordnytt så alla måste kolla på nordnytt i mårn!!! De var it så mycke mer ja skulle säga, så heiido!!


Kontakt.

Blev nyss inbjuden till ett pyjamasparty, då är min kväll fixad! Jävligt moget, fast jävligt kul.
Nu ska jag se en film med Hilda och Emma, ok, bra att veta.


I don't even know if we're still friends.

Sov till typ halv tio idag, men orkade inte gå upp ur sängen innan typ kvart över tio. Pappa ringde och bad mig köpa bröd och sånt så att man kan göra varma mackor, så klädde på mig och for till ICA. Köpte iskaffe och färskt bröd och det som pappa bad om, och lyckades köra in i en cykel på parkeringen, bra där... Kom hem och åt frukost, chattade lite med Sandra och nu ska jag fixa en sak och sen ska jag fara till Pitholm och se 98orna spela. Skulle egentligen se hockey/fotboll/gå på stan med flocken, men sen kom jag på att jag inte tycker hockey är så där jätteroligt att se på.


RSS 2.0