Y O U L O V E S O M E O N E B U T I T D O E S N ' T W O R K O U T .

hej. har fixat ny header nu som ses. blev inget med amanda igår, jag glömde typ bort det? haha. vaknade halv ett idag, galet skönt att få sova ut alltså. inga planer för kvällen, blir väl att sitta hemma och vara emo som vanligt? nä skoja, men vi får väl se. juste, jag är kär i veronica maggios nya skiva också. då vet ni. puss.


and here it is. blev it jättenöjd, men den får duga.

S O N O O N E T O L D Y O U I T W A S G O N N A B E T H I S W A Y ?

Hej. Sitter just nu i bilen påväg till tjapps där vi ska hämta sommardäck till bilen. Skulle egentligen inte följa, men annars skulle jag bara suttit vid tv hela dagen typ och det kändes inte allt för lockande. Har inte gjort allt för mycket sen jag skrev sist, eller ja, det blev typ två emoinlägg då. Förlåt för det. Anyway, var på tjejkvällen igår med marie, moa, emmy, ebba och tea. Fast marie for typ tjugo minuter efter att jag kom. Men vi gick väl runt lite här och där och kollade. Moa och emmy tog var sitt nytt hål i örat, det blev asfint på båda. Matilda tog också nytt, vi tvingade henne typ, haha. Sen gjorde jag en lagomt pinsam sak också, smidig som jag är. Men det behöver ni inte veta något mer om. Ikväll ska jag och amanda hitta på något mest troligt, blir najjjjjs. Hon har färgat håret också, blev galet fint. Men nu är vi på en grusväg, vilket betyder färdigbloggat för den här gången. Pussar.

Y O U ' D B E S U P R I S E D I F Y O U K N E W .

hej. orkar typ inte med bloggen längre, får se. ska nog göra en ny header i veckan också, göra bloggen lite roligare sådär. är typ förkyld, har inte tränat sen i söndags och det känns galet fel. har ingen aning om vad veckan har att bjuda på, hör av er om ni vill hitta på något nån dag? men ska se grey's nu, hörs. pussar, och förlåt marie och ebba för min dåliga uppdatering (om ni ens läser längre...).


galet coola alltså, ojoj.


på påsk, drogad eller nå?



I M I S S T H E T I M E W H E N I T A L L W A S E A S Y .

Tumblr_lka9b2gncf1qguqh3o1_500_large

Tumblr_lk7u0xatbk1qggam5o1_500_large

Tumblr_lipuzjusbt1qazstso1_500_large

Tumblr_lk6mh8vew21qe31xzo1_400_large

Tumblr_lk4z9djqyo1qhmbcr_large
Tumblr_ljs9zf7yic1qazstso1_500_large

Tumblr_ljqiu1ucrl1qe31xzo1_500_large

Tumblr_ljoky8if8i1qe31xzo1_500_large

Tumblr_ljnznx1k211qe31xzo1_500_large

Tumblr_ljnxwluyzo1qc6xjbo1_500_large

Tumblr_ljngj08wxz1qe31xzo1_500_large

Tumblr_ljngrp0pe21qe31xzo1_500_large

Tumblr_ljmhz2vte71qe31xzo1_500_large

Tumblr_ljmf90yrgt1qe31xzo1_500_large

Tumblr_ljmeyz9f5p1qe31xzo1_500_large

Tumblr_ljmbl3vmiz1qe31xzo1_500_large

Tumblr_ljm9ynuxzy1qftmgeo1_500_large
Tumblr_liwhj2oauo1qiv8nio1_500_large



A T L E A S T I ' M H E R E T O N I G H T .

hej snyggisar.
ska strax dra mig mot sängen, har haft en rolig kväll. först var jag duktig och lagade middag, tacos. efter det fick jag, emma och johanna skjuts av emmas farmor med glasögon till norrmalmia för att se innebandy. wibax ibf förlorade med 14-1 mot wibax patriots, synd. satt å såg med moa, emmy, ebba, johanna, emma, tea, oskar, max och gullegull, ebba visade några jättesöta bilder för oss. sen for emmy och ebba till marie och de andra till max så då var det bara jag, emma och johanna kvar. då matchen var klar for jag hem och städade mitt rum, och sen kom amanda och jesper. jag hoade till nån okänd för jag trodde det var jesper också, haha, gullig man är. men sen har vi väl bara suttit i mitt rum å pratat och grejer. jag spelade typ på jespers iPod hela tiden, haha.
men nu ska jag sova typ, puss.


randombild.se

A N D I ' L L N E V E R G O B A C K .

hej...
vet att min blogg suger hur jävla mycket som helst, och jag har typ ingen anledning för det egentligen. orkar bara inte med att blogga nu, typ nära lovet å grejer. åså har jag annat än skolan att tänka på också, fast det ska jag inte prata om. har börjat träna fotboll nu, det kan ni få veta. hade sista handbollsträningen igår, typ emo. </3
kommer sakna det så mycket att det it finns typ, inte okej. såg iallafall en sak på facebook igår, måste bara säga att det var tur det höll länge, hahaha! nä, så dum jag är. men lite roligt ändå, haha.
jaja, kommer nog bli ett tag tills jag bloggar nästa gång. det enda jag har planerat framåt är fredagen, då jag ska vara med amanda och jesper, fast jesper vet inget, bus. under påsklovet kommer jag typ vara på stugan 90% av tiden om jag gissar rätt, haha.
har inga bilder heller, så ni får väl nån random som vanligt. pussar.


söta, nån gång på bussen typ. ebi - the paparazzi, youknow.

I A M W H O I A M S O I D O W H A T I C A N .

hej.
ebba sa åt mig att blogga så då blev det så tillslut. hade helvhemstudiedag idag, började dagen med ett långt elevråd och sen gjorde jag typ inget de andra lektionerna för det var massa annat. när jag och ebba gått hem och hon berättat en jävligt äcklig sak (det är fan synd om dig och marie!) satte jag mig vid datorn och såg bigbrother som jag inte såg igår. sen låg jag i mamma och pappas säng och somnade tydligen, vaknade för typ en halvtimme sedan. tror jag sov i lite mer än en timma, å det var då skönt som jag vet it vad. idag måste jag börja packa inför västerås och göra klart biologin, ska också hinna med att spela två träningsmatcher ikväll med 97orna. en mot mitt vanliga lag och en mot 94orna, är inte taggad alls. får väl se om det kommer senare. vet inte om jag kommer skriva särskillt mycket eller något alls torsdag till måndag, men det lär ju märkas. pussar.


jag bjuder, oj vad jag bjuder. typ för ett eller två år sen?

I T W A S N ' T E A S Y T O T E L L Y O U G O O D B Y E .

vet it varför jag har börjat tänka på det så mycket just nu, kanske för att jag drömt om det de senaste 5 nätterna. går igenom det i huvudet, vad var det som gick snett? var det för att det blev bara så fel den där gången? om jag bara stannat hemma som jag ville egentligen kanske det sett annorlunda ut idag. vet inte om jag har kvar några känslor, vet bara att jag får en klump i magen när jag tänker på det som var. och att jag saknar det, men inte dig. känslan jag hade när jag vaknade, känslan då jag somnade efter att ha pratat med dig. efter andra gången jag var med dig kunde jag inte sluta le. gick runt och log hela dagen, tänkte på dig hela tiden, kunde inte koncentrera mig på träningen fast det gick bra ändå. trodde jag hade hittat rätt, trodde nästan vi hörde ihop. log varje gång någon sa ditt namn, blev varm inombords. sen slutade du bara prata med mig, betydde jag inte mer? förtjänade jag inte en förklaring? hur mycket behövs? och sedan när jag frågade dig om det fick jag knappt någon. nej, jag har inte kvar känslor för dig. verkligen inte. om jag inte förtjänar en förklaring förtjänar du knappast mina känslor. och från och med nu är det här ett avslutat kapitel, bara ännu en del av mitt liv. tack för det jag fick.

S I M P L E S U N D A Y

Hej. Tänkte ta och uppdatera lite såhär innan en ny vecka startar. Har haft en underbar praovecka, som avslutades med att jag fick en norrbottensring för att jag praoade på Sivs ur & Guld. Åh, alla där är sjukt snälla, Zenita, Stina, Ingela, Kicki, Elisabeth och Maria. Åsa jobbar också där men henne fick jag aldrig träffa. De tar egentligen inte emot praoelever, men eftersom de känner mig så fick jag det. I går var jag i Luleå, på Biltema, Elgiganten å ÖB. Hade så tråkigt hemma men orkade it fråga om nån skulle göra nå, så då blev det så att jag följde mamma, pappa och alva dit. Fick en ny cykelkorg och en moppehjälm, soft. Har anmält mig till moppekurs också, börjar andra maj på Medborgarskolan. Då blir det jag och Ebi som går. Idag har jag typ varit duktig. Vaknade, fixa frukost, satt vid datorn en stund, pluggade, gjorde lunch till mig, mamma och pappa, pluggade lite till, såg reprisen av Cougar Town, vaxade halva benen, for ut å sprang, blev en snabbis för mina knän är inte okej, satt vid datorn, gjorde egen pizza som blev asgod, såg Mästarnas Mästare och sedan Big Brother. Måste bara säga att heeelt rätt person åkte ut! Var så sjukt irriterad på Vanessa så det finns typ it. Men nog om det. Behöver och vill egentligen skriva värsta emoinlägget, men känner att det bara kommer bli osammanhängande och tjorvigt, och kommer inte klara det utan att skriva några namn, och namn vill jag verkligen inte skriva för få kommer folk bara missförstå saker, och det orkar jag inte just nu. Ska försöka samla positiv energi till på torsdag, det lär behövas. Säger bara stackars 97or, kommer typ växla mellan flumglad, deppad och damp. Hörde att jag har stabilt humör. Men ska ta och sova nu, känns som att det behövs. Och nu blir Ebi och Marie glada också. Underbart, jag är en sån glädjespridare! Puss på er snyggon.

H A H A H A H A H A !


RSS 2.0